1 min. čitanja

Zatvara se cesta Postira-Dol, a radovi na cesti Pučišća-Povlja napreduju ispred rokova!

Zatvara se cesta Postira-Dol, a radovi na cesti Pučišća-Povlja napreduju ispred rokova!
Foto: ŽUC Split

POSTIRA/DOL – Zbog izvođenja asfalterskih radova u sklopu rekonstrukcije ceste, zatvara se za sav promet županijska cesta ŽC 6164 (Postira/Ž6161/-Dol), od 15. lipnja 2021. godine (utorak) do završetka radova 18. lipnja 2021. godine (petak), izvijestili su iz Županijske uprave za ceste Split.

Cesta će svaki radni dan biti zatvorena za sav promet od 6 sati do 20 sati.

Kao obilazni pravac određuje se nerazvrstana cesta Postira – Dol.

– Privremena prometna signalizacija bit će postavljena na svim gravitirajućim raskrižjima, a po potrebi osigurat će se selektivno propuštanje vozila od općeg značaja (vozila: MUP-a, MORH-a, hitne pomoći, vatrogasaca, i sl). Sudionike u prometu molimo za strpljenje i pojačani oprez, te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i koriste obilazni pravac – poručuju iz ŽUC-a.

Iz splitskog ŽUC-a su se pohvalili i da vrijedni izvođači radova na otoku Braču napreduju ispred svih očekivanih rokova.

– Već idućeg tjedna očekujemo postavljanje prvih metara asfalta na budućoj prometnici Pučišća – Povlja. Izgradnja ceste Pučišća – Povlja, dionice Pučišća – uvala Luka, najveći je EU projekt ŽUC-a Split u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima. EU doprinos iz Kohezijskog fonda iznosi 51.678.041,90 HRK (85% ukupne vrijednosti), a nacionalni doprinos 9.119.654,45 HRK (15% ukupne vrijednosti) – poručili su iz ŽUC-a Split.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.