3 min. čitanja

VIDEO Skupina divljih svinja ušetala na plažu i bez straha se prošetali među kupačima

VIDEO Skupina divljih svinja ušetala na plažu i bez straha se prošetali među kupačima
Foto: Screenshot

CAMOGLI - Šetnja skupine divljih svinja prepunom plažom, vjerojatno majke sa svojim praščićima, obišla je ovih dana talijanske društvene mreže i medije.

Nonšalantno su ušetale na plažu San Fruttuoso u Camogliju, dok je bila puna kupača.

Divlje svinje mirno su prošetalemeđu turistima, vjerojatno tražeći nešto za jelo, nakon što su proputovale staze parka Portofino i tako stigle do mora. Sisavci su počeli njuškati ruksake i ručnike dok su ljudi oko njih djelovali relativno mirno.

Međutim, u Italiji vlada izvanredno stanje povezano s tim životinjama, nakon što je prošlog tjedna na Piazzi Palermo u središtu grada ugrizena 35-godišnja žena.

Unatoč brojnim izvješćima građana o prisutnosti divljih svinja, trenutno ne postoji uredba općine Genova protiv tih životinja prisutnih na ligurskom teritoriju. Gradonačelnik Genove Marco Bucci, pojasnio je kako općinska uprava radi na pokušaju rješavanja problema, ali situacija nije jednostavna i godinama se ponavljaju napadi koji postaju sve opasniji i dovode u opasnost cjelokupno stanovništvo.

Divlje svinje koje se spuštaju u naseljena područja, sve su češći problem u Italiji, ali i Hrvatskoj, posebno na Kvarneru i Istri.

Kako je izgledao izlet divljih svinja na plažu, pogledajte u videu.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Stampedo divljih svinja na prepunu plažu!
Trebao je to biti miran odlazak na plažu i uživanje na pijesku s pogledom na more. Umjesto toga, došlo je do paničnog bijega i trenutaka pravog šoka mnogih posjetitelja. Krdo divljih svinja upalo je na plažu u poljskoj Gdyniji, a iza sebe su ostavile pravi nered. Susret s njima licem
DIVLJE SVINJE Dogovoren plan za izlov alohtone divljači
Divlje svinje na Cresu postale su ogroman problem i krajnje je vrijeme da se poduzmu konkretni koraci. Lovačka društva intenzivirat će svoje aktivnosti kako bi pomogli poljoprivrednicima da opstanu. Zamjenica župana Marina Medarić, gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić i gradonačelnik Cresa…
VIDEO Kuda idu divlje svinje? U dućan!
Vrata se otvaraju na senzor, a divlja svinja je samo ušetala, ispričala je žena koja je snimila video u srijedu ujutro u trgovini u Puntu. - Radnica trgovine dotrčala je u kafić jer je znala da je tamo lovac. Svi su bili u šoku - rekla je čitateljica
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.