2 min. čitanja

VIDEO Okupator pomorskog dobra u Dućama ujedno i član Odbora za izdavanje dozvola na pomorskom dobru?!?

VIDEO Okupator pomorskog dobra u Dućama ujedno i član Odbora za izdavanje dozvola na pomorskom dobru?!?
Foto: Čitatelj

Saga zvana Duće, u općini Dugu rat se nastavlja. Nakon jučerašnjeg drugog članka ilegalni uzurpator pomorskog dobra snimljen je kao pokušava otpilati pola svog ilegalnog štekata.

I tako je uzurpator, vlasnik spornog obrta Luna "kao riješio problem" tako što je od svog ilegalnog štekata napravio još veću nakaradu i "kao oslobodio" prolaz ljudima dok istodobno na plaži i dalje drži objekt za koji uopće nema dozvolu.

0:00
/0:07

I to je "kao u redu". Jer on je "kao sada čist". Ali je zapravo poput one pjesme koju je izvodio "Leb i sol", sve mutno "kao kakao". A do naše redakcije dolazi sve više informacija koje pokušavamo provjeriti s vrhom vlasti u Općini Dugi Rat.

Jedna od takvih kaže kako je isti ovaj okupator pomorskog dobra i vlasnik ugostiteljskog obrta Luna, pazite sad - ujedno i član općinskog Odbora za izdavanje dozvola na pomorskom dobru! To su za sada još uvijek neslužbene i nepotvrđene informacije, no dolaze iz nekoliko izvora, a ovo je maleno mjesto. No, prije nego li ironija postane stvarna moramo pričekat ćemo i potvrdu ili negaciju pročelnika iz Općine Dugi Rat, Pavla Tomića.

Osim toga u mjestu se koliko neslužbeno saznajemo priča kako je okupator u pilanje dijela svog objekta krenuo uz "blagoslov" Općine i koje su mu navodno sugerirali da "maknu skale pa ih više neće dirati". To je naravno također nepotvrđena informacija (pa nećemo izražavati zgražanje koje bi u slučaju da je istina bilo ogromno, jer bi de facto značilo da potiču ilegalno otimanje pomorskog dobra) na koju do zaključenja ovog članka nismo uspjeli dobiti odgovor, no čim ga dobijemo o njemu ćemo obavijestiti zainteresiranu javnost.

Dok ne dobijemo odgovore pročelnika Tomića ili načelnika Općine Dugi Rat i ne razjasnimo što je istina, a što ne, vi uživajte u rezultatu pilanja ilegalnog štekata. Možda okupator misli da je sada s povlačenjem za jedva metar, samo polu ilegalan. Uz to naravno uživajte u "noćnom pilanju"!

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.