1 min. čitanja

VIDEO Američki vojni zrakoplovi nisko letjeli iznad Dubrovnika!

VIDEO Američki vojni zrakoplovi nisko letjeli iznad Dubrovnika!
Foto: Dubrovački dnevnik

DUBROVNIK - Više je vojnih zrakoplova u niskom letu preletjelo Dubrovnik večeras oko 20.40 sati. Dubrovački dnevnik doznaje kako se radi o osam američkih vojnih aviona.

Začuo se snažan, prodoran zvuk, a mnogi građani su izašli na balkone kako bi provjerili o čemu se radi. Avioni su, kako nam javljaju građani, sletjeli u Zračnu luku Dubrovnik. Video slijetanja jednog od aviona možete vidjeti ispod članka na videu.

Što se događa na nebu iznad Dubrovnika? Tri vojna zrakoplova u intenzivnoj patroli! Zabilježeni letovi na ulazu u Jadransko more
U petak u večernjim satima tri vojna zrakoplova intenzivno su patrolirala iznad Dubrovnika, a također i na ulazu u Jadransko more. Jedan od zrakoplova nije identificiran na radaru, drugi pripada Mornarici SAD-a, a treći, onaj na Otrantu, pripada Obalnoj straži Poljske, piše Dubrovački v…

Dubrovački dnevnik doznaje i razlog njihovog dolaska, a prema neslužbenim informacijama, u Zračnoj luci Dubrovnik su sletjeli kako bi se opskrbili gorivom.

No, postavlja se pitanje zašto su po gorivo došli baš u Zračnu luku Dubrovnik i ima li to veze s ratom u Ukrajini, a pogotovo kad se u obzir uzme kako su prije nekoliko dana tri vojna aviona patrolirala iznad dubrovačkog područja.

A, građani se znaju našaliti, možda su samo skoknuli do Dubrovnika prije nego što u ponoć ponovno skoči cijena goriva.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.