1 min. čitanja

Ugljan i Pašman dobivaju 280 tisuća eura u 2024. godini!

Ugljan i Pašman dobivaju 280 tisuća eura u 2024. godini!
Foto: Depositphotos

Radi se o sredstvima iz Programa razvoja otoka koji ovaj novac stavljaju na rapolaganje jedinicama lokalne samouprave na ova dva otoka zadarskog arhipelaga.

Općina Preko za gradnju mrtvačnice unutar novoga groblja u naselju Preko – I. faza dobila je 67.500 eura, Općina Kali za rekonstrukciju i dogradnju Dječjeg vrtića Srdelice 61.700 eura, Općina Kukljica za sanaciju krovišta i zamjenu vanjske stolarije na Područnoj školi Kukljica 49.500 eura. Općina Pašman za uređenje Doma Kulture Neviđane 48.800 eura, a Općina Tkon za uređenje mjesnih trgova 50.400 eura.

Zadarska županija kao osnivač OŠ Valentin Klarin Preko i općina će sufinancirati preostali dio radova na područnoj školi Kukljica ukupne vrijednosti 146.000 eura, najavljeno je prilikom obilaska škole u pratnji načelnika Marina Boška.

Ministar Erlić i zamjenik župana Vicković u pratnji općinskog načelnika Jure Brižića u Preku su obišli gradilište budućega Hotela Hilton.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

Hilton u Preku - svjetski poznati hotelski lanac dolazi na otok Ugljan
Teška mehanizacija Kali gradnje počela je čistiti i pripremati teren u središtu Preka za gradnju Hiltona koje će se ovdje smjestiti. Investitor hotela Hilton u Preku je HOK osiguranje, gradit će ga tvrtka Preko d.o.o. koja je u vlasništvu HOK osiguranja, a projekt je vrijedan 12 milijuna eura.
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.