2 min. čitanja

U sklopu održavanja akcije 'Neka moja Istra blista' očišćeno nekoliko istarskih plaža

U sklopu održavanja akcije 'Neka moja Istra blista' očišćeno nekoliko istarskih plaža
Foto: Unsplash

ISTRA - Protekli tjedan održano je nekoliko akcija čišćenja plaža na Labinštini. Tijekom dva dana sudjelovalo je gotovo 30 osoba i prikupljeno je oko 25 vreća odbačenog smeća.

Povodom obilježavanja tjedna očuvanja i čišćenja okoliša, nekoliko turističkih agencija sudjelovalo je u akciji čišćenja plaža na području Labina 15. i 16. ožujka.

Tijekom dva dana sudjelovalo je gotovo 30 osoba i prikupljeno je oko 25 vreća odbačenog smeća s dvije plaže u Prtlogu. Sudionici akcije ističu pozitivnu atmosferu prilikom akcije čišćenja i osjećaj doprinosa očuvanju okoliša. Akciji su se priključile i djelatnice Turističke zajednice Grada Labina.

Jedriličarski klub Kvarner iz Rapca u sklopu održavanja akcije 'Neka moja Istra blista' pokupili su smeće na plažama Babina i malim uvalama gdje je onemogućen prilaz kopnom, piše Labinšitna.info.

DSM 'Kvarner' je 18. ožujka odradilo čišćenje uvale Remac. Tijekom ovog tjedna NK Rudar u sklopu akcije 'Neka moja Istra blista' planira čišćenje plaže Maslinica.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Tijekom akcije čišćenja jame u Permanima izvađeno oko 22 kubika otpada
U subotnjoj akciji čišćenja jame u Permanima izvađeno je oko 22 kubika otpada. Radi se o drugom najduljem objektu na području Kastavštine koja se sa svojih 402 metra duljine nalazi odmah iza poznate Šparožne jame. U subotu 18. ožujka u organizaciji Speleološke udruge Estavela iz Kastva i S…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.