3 min. čitanja

U potrazi za surferom kojeg je napao morski pas, pronađen komad ronilačkog odijela

U potrazi za surferom kojeg je napao morski pas, pronađen komad ronilačkog odijela
Foto: Unsplash

Incident se dogodio u blizini grebena popularnog među surferima u području gdje su već zabilježeni napadi morskih pasa. Strahuje se da muškarac nije preživio, ali potraga se nastavlja.

Učitelj Simon Baccanello iz Južne Australije surfao je u subotu ujutro na plaži Walkers Rock na poluotoku Eyre kada je napadnut.

Traka materijala ronilačkog odijela i mali komadići vjerojatno njegove daske za surfanje, pronađeni su dok se nastavlja potraga za muškarcem kojeg je napao morski pas i za kojeg se strahuje da nije preživio.

Učitelj Simon Baccanello bio je na začelju grupe od desetak surfera na plaži Walkers Rock na poluotoku Eyre kada je napadnut u subotu ujutro, prenosi The Guardian.

Napori da se pronađe 46-ogodišnjak tijekom vikenda nisu uspjeli i nastavljeni su ovaj tjedan, a policija i volonteri su se fokusirali na obalu u blizini mjesta gdje se incident dogodio.

Kasnije su izvijestili da su pronašli nešto što izgleda kao komad materijala ronilačkog odijela i komadiće polistirena koji bi mogli biti s daske za surfanje. Predmeti idu na vještačenje, a policija nastavlja potragu.

Subotnji incident dogodio se u blizini grebena popularnog među surferima u području gdje su već zabilježeni napadi morskih pasa.

Baccanello se pridružio lokalnoj školi Elliston Area početkom godine. Ministar obrazovanja Blair Boyer rekao je da je bio voljen učitelj i član lokalne zajednice.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Nadrealna snimka morskog psa koji napada kajakaša
Scott Haraguchi ovog je petka iz kajaka udičario uz obalu Havaja. Sasvim slučajno je imao uključenu kameru kojom je zabilježio nevjerojatan trenutak napada morskog psa na kajak u kojem se nalazio. Scott je bio u kajaku dok je lovio ribu više od jedne milje od obale u Windward Oahu. Slučajno
Surfer opisuje kako je preživio napad morskog psa
Surfer se spasio zahvaljujući svojem brzom razmišljenju i hitroj reakciji kolega surfera koji su mu podvezali ranu i doveli ga do obale. - Ležao sam na dasci kada me morski pas zgrabio za nogu - rekao je 58-ogodišnji Mike Morita za emisiju Dobro jutro Ameriko. On je prošlu
VIDEO Velika bijela morska psina ganja kajakaša
Susreti s morskim psima rijetki su i vrlo stresni događaji, posebice kada se čovjek nalazi u kajaku, a velika bijela psina ga ganja. Velika bijela morska psina dugačka je od 5 do 7 metara, a teži 2 tone ili više. Hrani se tuljanima, morskim lavovima, dupinima, kornjačama, ribama, pa čak
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.