1 min. čitanja

U pekarnici na Hvaru pizzu platili 400 kuna!

U pekarnici na Hvaru pizzu platili 400 kuna!
Foto: Pixabay/Ilustracija

HVAR – Nastavlja se virtualno zgražanje “ljetnim” cijenama u Hrvatskoj. Već i vrapci na grani znaju da su najpopularnija turistička odredišta na obali ujedno i najskuplja, no tko bi se nadao da će se na popisu takvih mjesta naći i jedna – pekarnica.

Hvar slovi za jednu od skupljih destinacija na našoj obali i svatko zdravog razuma, tko u sezoni namjerava tamo provesti odmor, trebao bi se pripremiti da će za tu lokaciju morati posegnuti “dublje u kesu”. Nisu ni tamošnje pekarnice što su nekad bile, a potvrđuje to i račun za dvije jumbo pizze koji je nedavno objavio tjednik Nacional.

Foto: Screenshot/Nacional

Na računu stoji da dvije jumbo pizze koštaju 800 kuna. Navedena cijena možda i ne bi bila neobična da su pizze kupljene u nekom od razvikanih restorana, no kupljene su u običnoj pekarnici u kojoj se prodaju kruh, peciva, kolači i ostali pekarski proizvodi. Nije riječ o luksuznom restoranu, već o pekarskom obrtu koji se ni po čemu ne ističe od drugih sličnih obrta.

Što se osim kvasca, brašna, malo ulja, nešto soli i vode nalazi u tijestu ove pizze ili u njezinom nadjevu, zasad će ostati misterija.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.