2 min. čitanja

U nedjelju u Zatonu druga po redu regata za Kup Dalmacije 2023.

U nedjelju u Zatonu druga po redu regata za Kup Dalmacije 2023.
Foto: Veslački klub Krka

ZATON - Domaćin je veslački klub 'Krka' čije će boje braniti 8 veslačica i 34 veslača, a među natjecateljicama i natjecateljima u dvojcu bez kormilara naći će se sestre Ivana i Josipa Jurković, svjetske juniorske i B-seniorske prvakinje.

U nedjelju 19. ožujka od 9 do 13:30 sati u Zatonu će biti održana druga po redu regata za Kup Dalmacije 2023. na kojoj će sudjelovati 13 klubova iz Dalmacije i gosti iz BiH s oko 450 veslačica, veslača, njihovih trenera i ostalog pratećeg osoblja.

Domaćin Regate je veslački klub 'Krka' čije će boje braniti 8 veslačica i 34 veslača raspoređenih u 25 posada od kadeta do juniora.

Među natjecateljicama i natjecateljima u dvojcu bez kormilara naći i sestre Ivana i Josipa Jurković, svjetske juniorske i B-seniorske prvakinje, koje će svoje trenutne mogućnosti okušati u srazu s muškim juniorskim dvojcima.

Foto: Veslački klub Krka

Prisutni će moći gledati kako i koliko veslaju polaznici škole veslanja u GIG-ovima, te koliki su potencijali mlađe-juniorskih i juniorskih posada koje i ove godine očekuju zahtjevna natjecanja na međunarodnoj razini.

Uz njih, sada kao njihovi učitelji i uzori, naći će se i bivši svjetski i olimpijski prvaci pa će posjetitelji imati prilike vidjeti kako izgledaju i koliko su zapravo skromni oni koji su u svojim karijerama dotakli sportsko nebo, pozivaju iz veslačkog kluba 'Krka'.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Nove medalje s Hrvatskog veslačkog prvenstva za članove V.K. Krka | | Morski HR
Prva tri dana srpnja 2022. godine u Zagrebu se okupilo oko 1000 veslačica i veslača, uzrasta juniori/juniorke i kadetkinje/kadeti, kako bi odmjerili snage na najvažnijem nacionalnom okupljanju u
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.