2 min. čitanja

TZ Novi Vinodolski omogućava besplatnu i jednostavnu aplikaciju 'mVISITOR'

TZ Novi Vinodolski omogućava besplatnu i jednostavnu aplikaciju 'mVISITOR'
Foto: TZ Grada Novi Vinodolski

NOVI VINODOLSKI - Od početka 2023. godine, registrirani iznajmljivači mogu goste prijaviti putem besplatne aplikacije 'mVisitor'. Cilj je doprinijeti jednostavnijem poslovanju iznajmljivača, ali i kvalitetnijem informiranju turista.

'mVisitor' namijenjen je turističkim zajednicama, iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi olakšavanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača.

Radi se o novom i inovativnom projektu kojim će se doprinijeti lakšem i jednostavnijem poslovanju iznajmljivača, ali i kvalitetnijem informiranju turista o lokalnoj ponudi te ih motivirati da istraže destinaciju, stoji na stranicama TZ-a Grada Novi Vinodolski.

Preuzimanjem aplikacije putem mobilnih uređaja iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način od uobičajenog izvršiti prijave svojih gostiju, a omogućeno je i digitalno iščitavanje osobnih dokumenata te automatsko prosljeđivanje podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav za prijavu turista eVisitor.

Njenim korištenjem pospješit će se i komunikacija između turističkih zajednica i iznajmljivača, s obzirom da aplikacija pruža mogućnost dostavljanja posebnih obavijesti turističkih zajednica iznajmljivačima.

Više detalja moguće je pronaći na: https://mVisitor.hr

Kratke upute za iznajmljivače:

  1. Skinuti aplikaciju mVisitor s Apple Store-a ili Google Play Store-a
  2. Nakon instalacije, prijaviti se u aplikaciju sa vlastitim OIB-om (korisničko ime) i lozinkom (lozinka koju iznajmljivač koristi za eVisitor)
  3. Način unosa podataka gostiju (tri varijante)

A) U aplikaciji kreirati i isprintati dokument sa QR kodom te ga postaviti u objekt koji se iznajmljuje.

Gost skenira „QR kod“ koji ga vodi na personaliziranu web stranicu, putem koje unaša osobne podatke te ih šalje iznajmljivaču na autorizaciju.

ILI

B) Gostu direktno iz mVisitor aplikacije poslati personalizirani link kojega koristi za unos podatka, a iste šalje natrag iznajmljivaču na autorizaciju.

ILI

C) Kroz mVisitor aplikaciju podatke gosta digitalno skenirati ili ih ručno unijeti.

  1. Nakon što iznajmljivač provjeri podatke gostiju, klikom na gumb „Prijavi Goste“ unutar mVisitor aplikacije iste prijavljuje na eVisitor.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Nazire se trasa novljanske zaobilaznice
Izgradnjom nove prometnice grad će ‘prodisati’, posebice se to odnosi na ljetni period. Zaobilaznica će biti duga gotovo deset kilometara. Dio trase je prokrčen, u manjem dijelu u Novljanskom polju, a gotovo kompletno na potezu od Novog do Povila. Nema sumnje da će Novi, podijelj…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.