1 min. čitanja

Trojica prijatelja osmislila sefove za plaže – Zainteresirali i strane kupce

Trojica prijatelja osmislila sefove za plaže – Zainteresirali i strane kupce
Foto: Scfreenshot/Ormarići za plažu

Od ideje do realizacije trebalo im je oko dvije godine, a sada imaju proizvod koji je više nego tražen na plažama diljem Jadrana. Trojica prijatelja osmislila su sefove koji se montiraju na suncobrane, a koji su jedinstven i inovativan proizvod za podizanje sigurnosti na plažama.

Krešimir Purić, Antonio Dražić, Silvio Superin kreirali su proizvod koji je itekako poželjan na posjećenim plažama, osobito u srcu sezone gdje lukavi kradljivci svakodnevno operiraju i čekaju pravu priliku. Momci su do poslovne ideje došli slučajno, promatrajući stanje na plažama i razbijajući glavu kamo s vrijednim stvarima, poput novčanika ili mobitela, a koje nije preporučljivo ostavljati u torbi bez nadzora.

Pa im je pala na pamet ideja od koje su kasnije razvili unosan biznis, piše Poslovni dnevnik. Prednost je sefova što se jednostavno montiraju jer oblikom i dizajnom odgovaraju različitim promjerima i modelima suncobrana. Također, velika je pozornost, kažu, posvećena kvaliteti. Već su 2018. sa svojim inovativnim proizvodom bili na sajmu Relaks Adria u Opatiji, gdje su ugovorili i svoj prvi posao.

Foto: Ormarići za plažu

Njihovog proizvoda danas ima posvuda – od Rajske plaže na Loparu, do Splita, Makarske, Vrsara, Crikvenice, Krka, a od ove godine njihovi sefovi osiguravat će novčanike turista na plažama u Italiji i Francuskoj.

Momci ne staju pa stalno ulažu u dodatni razvoj proizvoda zbog čega još nisu ostvarili veću dobit. No vjeruju da će njihov proizvod, čiji dizajn su čak i zaštitili, kad tad postati standard na hrvatski, ali i inozemnim plažama.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.