2 min. čitanja

Treća etapa CRO Race utrke starta 28. rujna u Otočcu, cilj etape je Opatija

Treća etapa CRO Race utrke starta 28. rujna u Otočcu, cilj etape je Opatija
Foto: Mario Siehl / Cro Race

OPATIJA - Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 26. rujna do 1. listopada kroz šest etapa, na trasi dugoj gotovo 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Utrka kreće u četvrtak, 28. rujna iz Otočca u 13:30 sati, cilj treće etape je u Opatiji, a dolazak biciklista u Opatiju očekuje se između 16:31 i 16:46 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno proje nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji, zbog čega je potrebno povećati oprez i obratiti pažnju na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na trećoj etapi Otočac - Opatija vrijedit će 28. rujna od 13:00 do 17:30 sati na cestama Ličko-senjske i Primorsko-goranske županije na ruti: Otočac – Vratnik – Senj – Novi Vinodolski – Bribir – Čavle – Rijeka – Opatija. Više informacija o prometu možete pronaći OVDJE.

KIDS CRO Race

Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i četvrto izdanje virtualne utrke za djecu, KIDS CRO Race, koje će se održati 28. rujna od 12:00 sati u Opatiji. Tako će i djeca iz Opatije imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 1. listopada u Zagrebu

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Osmi CRO Race počinje 26. rujna u Primoštenu
PRIMOŠTEN – Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race, koje će biti održano od 26. rujna do 1. listopada, predstavljeno je na današnjoj konferenciji za medije. Uz organizatore, direktora utrke Vladimira Miholjevića i tehničkog direktora utrke Luku Mišovića, u predstavljanju utrke sudjel…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.