1 min. čitanja

Transavia u lipnju prometuje na 10 linija prema Hrvatskoj

Transavia u lipnju prometuje na 10 linija prema Hrvatskoj
Foto: pixabay

Poznata niskotarifna aviokompanija, Transavia, u lipnju planira 10 međunarodnih linija prema 5 hrvatskih zračnih luka iz Francuske i Nizozemske.

Niskotarifna aviokompanija Transavia, tvrtka – kćerka iz Air France – KLM grupe, u lipnju će prometovati na 10 redovnih linija prema 5 hrvatskih zračnih luka – Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Prema Zračnoj luci Pula najavljena je jedna linija, iz Rotterdama, koja će u prometu biti tri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka i nedjelje, a Transavia na ovoj liniji uglavnom koristi zrakoplove tipa 737-700 KLM-a.

Kako piše Croatia Naviation, Transavia je smanjila broj ponuđenih letova prema Zračnoj luci Rijeka za lipanj. Na redovnoj liniji između Rijeke i Eindhovena u lipnju je za booking dostupan tek let nedjeljom.

Prema Zadru Transavia najavljuje dvije linije, iz Pariza i Rotterdama. Iz Zračne luke Orly zrakoplovi će prema Zadru letjeti utorkom i subotom, dok su iz Rotterdama letovi najavljeni srijedom i subotom.

Zračna luka Split za lipanj ima najavljene tri linije ovog avioprijevoznika: iz Rotterdama, Amsterdama i Pariza.

Transavia će između Rotterdama i Splita u lipnju prometovati 5 puta tjedno (svakog dana osim utorkom i petkom), između Amsterdama i Splita 3 puta tjedno (srijedom, petkom i nedjeljom), te između Pariza i Splita 4 puta tjedno (ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom). Prema i iz Splita Transavia će u lipnju ponuditi gotovo 19 tisuća sjedala.

Zračna luka Dubrovnik u najavi ima liniju iz Pariza, 5 puta tjedno, iz Rotterdama 3 puta tjedno, te iz Nantesa 2 puta tjedno.

Ovaj će avioprijevoznik na 10 međunarodnih linija prema spomenutim zračnim lukama ponuditi više od 45 tisuća sjedala na svojim zrakoplovima tipa B737-700 te B737-800. Ukupno je u lipnju najavljeno do 30 letova tjedno, s time da avioprijevoznik ostavlja mogućnost povećanja broja tjednih operacija u drugoj polovici lipnja, ovisno o kretanju bookinga.

Z.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.