1 min. čitanja

Sve je spremno za 24. Marjanski đir

Sve je spremno za 24. Marjanski đir
Foto: TK Split/Facebook

SPLIT - Grad pod Marjanom ove će subote biti domaćin 4. kola hrvatske Triatlon lige - Memorijala Ivica Radeljić.

Utrke u Super sprint i Sprint triatlonu, nazvane 24. MARJANSKI ĐIR koji će se održavati na području Park šume Marjan i RUC Bene, organizira splitski Triatlon klub. Prva utrka starta u 10:30 sati, a druga u 13 sati.

-Očekujemo oko 120 natjecatelja za super sprint triatlon i akvatlon i oko 150 natjecatelja za  Hrvatsku triatlon ligu, a kraj natjecanja predviđamo oko 15:30 sati. Želja nam je da organizacija natjecanje bude kvalitetna kao i do sada i da sigurnost natjecatelja bude na zavidnoj razini. - rekao je Branko Carević, predsjednik Triatlon kluba ''Split''.

Natjecanje počinje plivanjem u uvali Bene (750 m), a potom slijedi biciklistički dio (8 km). Vozi se krug u zoni izmjene na cesti prije kružnog toka – Institut – Vila Dalmacija – skretanje za Obojenu svjetlost (okretište) – Institut – zona izmjene (Bene). U nastavku je trkački dio ( 2,5 km ) u zoni izmjene Bene – sjeverna Marjanska vrata (okretište) – Bene.

Start 4. Kola HTL-a  je u 13 sati. Obuhvaća jednaku plivačku dionicu u uvali Bene, tri biciklistička kruga (6,5 km) i trčanje dva kruga (5 km) stazom od uvale Bene prema sjevernim marjanskim vratima i natrag.

Zbog biciklističkog dijela natjecanja promet će na spomenutoj lokaciji u subotu biti zatvoren od 10:30 do 11:30 te od 13:00 do 14:45 sati, najavljuju organizatori.

V.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.