1 min. čitanja

Studenti u Splitu dijele večere beskućnicima

Studenti u Splitu dijele večere beskućnicima
Foto: Pixabay/Ilustracija

SPLIT - U sklopu akcije Humano srce splitskog Sveučilišta, studenti i zaposlenici će svakog tjedna srijedom dijeliti večeru korisnicima prenoćišta za beskućnike Udruge Most, koje trenutno skrbi o 34 korisnika, izvijestili su u petak iz Sveučilišta.

Večeru, koju je pripremio Studentski centar, korisnicima su podijelili prorektor za studente, nastavu i poslovanje Nikola-Koceić-Bilan, prorektor za znanost i kvalitetu Igor Jerković i predstavnici Studentskog zbora Marija Šarić i Tomislav Šoletić.

Mladen Božanić, voditelj Centra za beskućnike, koji trenutno skrbi o 34 korisnika, izrazio je zadovoljstvo nastavkom akcije koja se već ranije pokazala iznimno uspješnom.

- Akcijom, koja je na prijedlog rektora Dragana Ljutića jednoglasno prihvaćena odlukom Senata, Sveučilište još jednom želi pokazati da je pokretač ili aktivan sudionik svih društvenih zbivanja u svojoj lokalnoj sredini, pa i onih kojima je cilj pomoć u situacijama kada je to najpotrebnije - poručili su iz Sveučilišta Split, prenosi Glas Istre.

Hina

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.