2 min. čitanja

Šibenski vatrogasci u ponedjeljak imali čak 6 intervencija!

Šibenski vatrogasci u ponedjeljak imali čak 6 intervencija!
Foto: Unsplash

ŠIBENIK - Vatrogasci su u ponedjeljak imali pune ruke posla nakon bakljade Funcuta. Naime, šibenska navijačka skupina, Funcuti, spektakularnom je bakljadom proslavila 40. rođendan.

U 20:33 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora na Jamnjak. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i tri vatrogasca. Gorjela je trava i nisko raslinje površine 400 m². Požar je ugašen u 21:00.

U 20:33 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora na Martinskoj. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik i JVP Vodice s dva vozila i šest vatrogasaca. Gorjela je trava na površini od 10 m² a požar je ugašen u 21:21.

U 20:39 zaprimljena je dojava o požaru osobnog vozila na parkingu Draga u Šibeniku. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i tri vatrogasca. Požar je ugašen u 21:08.

U 21:00 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora na Šubićevcu. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s dva vozila i šest vatrogasaca. Gorjela je trava, nisko raslinje i borova šuma ns površini 2500 m². Požar je ugašen u 22:16.

U 21:02 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora u Dubokoj. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik, DVD Zablaće i DVD Šibenik s tri vozla i osam vatrogasaca. Gorjela je trava, nisko raslinje i borova šuma na površini od 4000 m². Požar je ugašen u 22:15.

U 22:59 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora u uvali Duboka. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik i DIP Šibenik s tri vozila i sedam vatrogasaca. gorjela je trava, nisko raslinje i borova šuma na površini od 2000 m². Požar je ugašen 11.04.2023. u 00:15.

No, šibenski su vatrogasci već i jutros imali novu intervenciju. U 07:05 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora u gradskom predjelu Šubićevac u gradu Šibeniku. Na intervenciju izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i tri vatrogasca. Intervencija je završena u 07:32.

Funcuti obećali: "Podmirit ćemo štetu"

Vodstvo šibenske navijačke skupine već je unaprijed bilo svjesno da njihovo ilegalno korištenje pirotehnike neće proći bez posljedica:

- U slučaju bilo kakve moguće nastale materijalne štete, svi oštećeni mogu nas kontaktirati porukom na službenu stranicu. Sva možebitna šteta bit će podmirena - napisali su Funcuti na svojoj službenoj Facebook stranici.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

LICEMJERJE MUP-a Za akciju Mir i dobro vrijede rigorozne kazne, a za divljanje po Splitu u listopadu, ne? | | Morski HR
Na online konferenciji za medije službeno je započela akcija Ministarstva unutarnjih poslova pod nazivom “Mir i dobro”. Akcija se provodi 27. godinu zaredom, s ciljem smanjenja broja
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.