1 min. čitanja

Šibenčani se na Martinskoj danas vraćaju starim igrama; kartama, franjama, laštiku, školici…

Šibenčani se na Martinskoj danas vraćaju starim igrama; kartama, franjama, laštiku, školici…
Foto: Facebook

ŠIBENIK – Šibenčani danas organizirano idu na Martinsku, poznato kupalište odakle ‘puca’ najljepši pogled na panoramu Šibenika. Zašto?! Jer se od 15 sati tamo vraćaju dobrim starim navikama koje su starije generacije obožavale kao mali, a današnja ih djeca tek trebaju otkriti.

‘Dobro, staro – najzabavnije’ naziv je jednodnevnog programa u realizaciji udruge Disco Gimnazija i Fotopoetika, a uz podršku Grada Šibenika. U subotu se na Martinskoj igra laštik, olimpijada, školica, frenje, hula – hup, karte i sve ostale igre šta smo ih mi igrali ko dica.

Neće još dugo ni bablje ljeto potrajati, a ni brod što vozi prema Martinskoj neće još dugo ploviti. Da bi zaokružili još jednu uspješnu kupališnu sezonu na Martinskoj, ove subote tamo vas čeka hrpa zabave. Ostavite mobitele doma, uzmite djecu za ruku pa dođite i pokažite im kako se skače velika i mala matura, što je to Olimpijada iz Novog Sada i kako namjestiti prste za igrati frenje.

– Povedite obitelj i prijatelje u lijepu avanturu po kojoj ćete rado pamtiti kraj ljeta 2021. – godine koja po mnogočemu nije smijela biti zabavna, ali ipak jest. Prkosite nadolazećim hladnim danima i svemu što ono nosi i dođite u epidemiološki prihvatljivom što većem broju. Sve vas čeka na Martinskoj i to besplatno! – poručuju organizaroti.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.