1 min. čitanja

Redovitim studentima besplatan i neograničen prijevoz vlakom

Redovitim studentima besplatan i neograničen prijevoz vlakom
Foto: Unsplash

RIJEKA - Primorsko-goranska županija ove će godine u cijelosti financirati prijevoz redovitih studenata vlakom. Obuhvaćena su i povremena putovanja kao što su jednodnevni izleti, odlasci liječniku, na ljetovanje i ostalo.

Financirani prijevoz obuhvaća neograničena svakodnevna putovanja vlakom od mjesta stanovanja do mjesta studiranja i povremena putovanja, kao što su jednodnevni izleti, odlasci liječniku, na ljetovanje i druga putovanja na području Republike Hrvatske, navodi se na službenim stranicama Primorsko-goranske županije.

PGŽ sufinancira tu mjeru od 2020. godine, a lani je tu pogodnost iskoristilo 326 studenata. Županija studentima omogućuje besplatno putovanje radi mobilnosti i s tendencijom da oni u županiji ostanu živjeti i raditi.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Riječki studentski paviljoni ljeti u funkciji turizma
Riječko sveučilište kreće u komercijalizaciju smještaja, najavio je ravnatelj Goran Manestar, i dodao da je već dogovoren smještaj 800 sudionika koji dolaze na Sportske igre mladih u srpnju. Od ove godine Studentski centar Rijeka započinje s komercijalizacijom studentskih smještajnih kapac…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.