1 min. čitanja

Publicirana nova turistička karta otoka Krka

KRK – S namjerom intenziviranja promotivnih sadržaja, u kontekstu priprema za sljedeću turističku sezonu, Turistička zajednica otoka Krka dio svojih aktivnosti usmjerila je u pripremanje i publiciranje promidžbenih materijala.

Uz redizajn brošure Krk info kojim su obuhvaćene sve za otok relevantne informacije, početkom rujna objavljena je i nova turistička karta otoka Krka koja sadrži sve najbitnije i jasno strukturirane podatke o otočnim destinacijama, i to u skraćenoj verziji.

Riječ je o karti B1 formata (700 x 1000 mm) sa sadržajima raspoređenim na dvije strane. Na prvoj se tako nalazi karta otoka s označenim kulturno-povijesnim spomenicima, informativnim centrima, općim informacijama i oglasima vezanim uz prethodno objavljene biciklističke i pješačke karte, dok su drugom obuhvaćeni podatci o destinacijama: Gradu Krku te općinama Omišalj, Malinska-Dubašnica, Punat, Baška, Vrbnik i Dobrinj. Svaka od tih destinacija predstavljena je opisom, preporukama, gastronomskim specifičnostima i outdoor aktivnostima, a u zasebnim cjelinama izdvojene su manifestacije, kulturno-povijesne znamenitosti i ostale atrakcije. Tekstovi obuhvaćeni kartom publicirani su na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, dok je njezino oblikovanje bilo povjereno Valteru Stojšiću.

Ova će se karta, u narednom razdoblju, moći pronaći na sajmovima na kojima će sudjelovati Turistička zajednica otoka Krka, a trenutno se može preuzeti u turističko-informativnim centrima svih otočnih destinacija, pa tako i u krčkom Turističko-informativnom centru, Ul. Josipa Jurja Strossmayera 9.

S namjerom da se prilagodi rastućim trendovima digitalizacije, a s ciljem uvođenja ekološki prihvatljivih rješenja, u tijeku je i priprema karte u digitalnoj verziji do koje će voditi pripadajući QR kod.

Foto: TZ Krk

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.