2 min. čitanja

PRIZNANJA ZA NAUTIČKI TURIZAM Ovo su dobitnici nagrada Nautičke patrole za 2023. godinu!

PRIZNANJA ZA NAUTIČKI TURIZAM Ovo su dobitnici nagrada Nautičke patrole za 2023. godinu!
Foto: D-marin

Zlatno sidro Nautičke patrole pripalo je Marini Fontana, a srebrno sidro pripalo je Marini Baotić u Segetu Donjem kod Trogira.

Brončano sidro nautičari – gosti hrvatskih marina svojim su ocjenama i glasovima već drugi put zaredom dodijelili marini D-Marin Dalmacija u Sukošanu.

Posebno priznanje "Moja najdraža marina“ pripalo je marini Frapa, čiji je naziv najveći broj nautičara – sudionika ankete naveo u odgovoru na pitanje: „U kojoj se hrvatskoj marini osjećate najugodnije“.

Priznanje Zlatni osmijeh Jadrana za 2023. godinu osvojila je ACI marina Cres. Nautičari su u odgovoru na pitanje o ljubaznosti osoblja toj marini dali najviše ocjene. Ovo je već drugo priznanje Zlatni osmijeh Jadrana ACI marini Cres. Istim priznanjem nautičari su ovu marinu nagradili i u anketi Nautičke patrole 2021. godine.

Zlatno sidro za suhi vez, odnosno suhu marinu za 2023. godinu dobio je Nautički centar Liburnija kod Omišlja na otoku Krku.

Zlatno sidro za najbolju čarter marinu pripalo je Marini Veruda. Visoke ocjene toj marini podjednako su dali i čarter gosti, kao i vlasnici brodova na stalnom vezu, te nautičari u tranzitu.

Priznanje Zlatni gastro vez nautičari ljubitelji dobrog „ića i pića“ svojim su pohvalama dali Olive Island Marini u Sutomišćici na otoku Ugljanu za njihov marinski Olive garden restoran, u kombinaciji s koktel barom smještenom na terasi s koje se pruža prekrasan pogled na marinu i pučinu.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

Šesti put zaredom dodijeljeno Zlatno sidro Nautičke patrole - Najbolja je marina Frapa u Rogoznici
Akcija Nautičke patrole traje već šest godina, a priznanja se dodjeljuju neovisno, isključivo na osnovu ocjena nautičara – gostiju hrvatskih marina. Zlatno sidro za 2022. godinu nautički gosti hrvatskih marina dodijelili su svojim glasovima Marini Frapa Rogoznica. Ovo najviše hrvatsko priznanje Marina Frapa Rogoznica osvojila je drugi put zaredom. Posebna vrijednost
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.