1 min. čitanja

Prijave za 29. uskršnju biciklijadu Zadar-Vir

Prijave za 29. uskršnju biciklijadu Zadar-Vir
Foto: Kažimir Škrbić

VIR/ZADAR – Na uskršnji ponedjeljak 18. travnja održat će se tradicionalna biciklijada od Zadra do Vira, a po dobrom običaju sve sudionike ove omiljene zadarsko-virske biciklijade po dolasku na otok očekuju okrjepa i marenda, nagradna tombola s MTB-om kao glavnom nagradom i zabava s bendom Tempo.

Nakon događaja oko 14 sati osiguran je i povratak s otoka Vira u Zadar, a online prijave za sudjelovanje na biciklijadi možete napraviti OVDJE.

Biciklijada će startati 18. travnja (ponedjeljak) u 10 sati na Branimirovoj obali u Zadru (iz Vira je polazak u 9 sati), a cilj je kao i uvijek na virskom Trgu svetoga Jure gdje će biti organiziran doček biciklista. Organizatori ovog biciklističkog druženja su destinacijska menadžment kompanija Vir turizam u suradnji s Biciklističkim klubom Zadar, virskim općinskim poduzećima Čisti otok, Vir održavanje i Vir zaštita, zadarskom Prometnom policijom i Službom Hitne medicinske pomoći. Glavni sponzor biciklijade je Općina Vir, koja je ujedno utemeljitelj ovog biciklističkog druženja.

Kažimir Škrbić

PROČITAJTE JOŠ:

Najavljena 29. uskršnja biciklijada Zadar – Vir
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.