2 min. čitanja

Predstavljen prvi ženski jahtaški klub na svijetu

Predstavljen prvi ženski jahtaški klub na svijetu
Foto: Depositphotos

KAŠTELA - Jučerašnji dan označio je povijesni trenutak u nautičkom svijetu jer je u Marini Kaštela predstavljen prvi ženski jahtaški klub na svijetu! Uz podjednako entuzijastičnu i hrabru inicijativu, predsjednica Udruge za promociju turizma "HUB TOUR CROATIA" - Hrvatska Tourism, gđa. Josipa Filipović, predstavila je klub koji obećava revolucionirati nautičku scenu.

- Klub se trenutno nalazi u D-marin Dalmacija, ali naša ambicija doseže mnogo dalje od lokalnih obala. Iako smo trenutno pozicionirani lokalno, naš cilj je postati globalni igrač u nautičkom svijetu. Pozivamo druge jahtaške klubove da se pridruže našem putovanju i zajedno podignemo nautičku kulturu življenja na višu razinu! - poručuje Josipa Filipović.

- Ovaj klub ne samo da pristupa ženama holistički, već se i bori za zadovoljenje potreba današnjih žena. "Što žene zapravo žele?" pitanje je koje nas je inspiriralo da stvorimo klub koji će biti više od samog mjesta za jedrenje - želimo biti sigurno utočište za žene, mjesto gdje će se osjećati podržano, potaknuto i inspirirano, bez obzira na to jeste li strastvena jedriličarka ili tek otkrivate ljepote nautičkog stila života. Klub pruža obilje mogućnosti - od uzbudljivih tečajeva jedrenja i skiperskih obuka, do opuštajućih wellness programa i putovanja.

Nakon što smo slušali žene, shvatili smo što im zaista treba - pa smo stvorili klub koji upravo to nudi. Naša misija ne završava samo na jedrenju ili razvoju vještina - mi smo ambasadori ljepota Hrvatske! Kroz naše aktivnosti, želimo potaknuti turizam i ekonomski razvoj naše regije, a istovremeno omogućiti ženama da dožive nezaboravna iskustva na moru i istraže naše prekrasne obale i otoke - poručuje i dodaje:

- Klub donosi i niz uzbudljivih događaja koji će obogatiti vaš nautički doživljaj:

1. Grand Opening Portus- Uđite u naš svijet uz svečani početak rada kluba 04.07.2024. u Portusu, našoj glavnoj bazi.

2. Beauty Adria - Nautic Fashion Show - Budite dio revolucionarne modne revije 29.08.2024. i istaknite se u nautičkom stilu!

3. Svečana Dodjela Nagrada - Očekuje nas nezaboravna noć 14.12.2024. kada ćemo proslaviti najbolje destinacije, marine, chartere i posade.

4. Konferencija Nautički Lifestyle - Zabilježite datum 25.04.2025. jer ćemo razmijeniti ideje i iskustva u području nautičkog života.

5. Ženska Regata 2025- Budite dio sportskog spektakla i jedrite s nama!

6. Nautička Patrola s Beauty Yacht Adria - Ova posebna inicijativa pruža priliku da istražite skrivene ljepote Jadranskog mora i promičete ekološku osviještenost.

Uz to, naši ambasadori, Korina Filipović i Lucija Burić, pridonose promociji Hrvatske kao destinacije za aktivni odmor, naglašavajući ljepote obale i otoka te važnost očuvanja okoliša i zdravog stila življenja - zaključuju članice prvog ženskog jahtaškog kluba.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.