1 min. čitanja

Pomorski fakulteti iz Rijeke i Kotora potpisali Memorandum o suradnji

Pomorski fakulteti iz Rijeke i Kotora potpisali Memorandum o suradnji
Foto: PFRI

RIJEKA/KOTOR - Pomorski fakultet Kotor teži kontinuiranom i kvalitetnom unaprjeđenju obrazovanja pomorskog kadra kroz razne vidove suradnje. U tom cilju potpisan je Memorandum o suradnji sa Pomorskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci, visokoobrazovnom institucijom sa najdužom tradicijom obrazovanja pomoraca na Jadranu.

Potpisivanju Memoranduma o suradnji pristupili su dekan Pomorskog fakulteta Kotor, prof. dr Špiro Ivošević i dekanica Pomorskog fakulteta u Rijeci, izv. prof. dr. sc. Ana Perić Hadžić. Formalna primopredaja ovog važnog dokumenta upriličena je u okviru II Međunarodne znanstvene konferencije iz oblasti pomorstva pod nazivom “2nd Kotor International Maritime Conference“ (KIMC) koja je održana od 27. do 30. studenog 2022. godine u Kotoru, u organizaciji Pomorskog fakulteta Kotor. Svečanom događaju ispred Pomorskog fakulteta u Rijeci prisustvovala je prodekanica za nastavu i studente, prof. dr. sc. Irena Jurdan, objavili su na stranicama Pomorskog fakulteta u Rijeci.

Potpisani Memorandum predstavlja opći okvir za institucionalnu suradnju, te omogućava razvoj specifičnih programa i vidova suradnje od obostranog interesa. Ovim Memorandumom obje institucije su se obavezale na suradnju u domeni unaprjeđenja nastavnog procesa u pomorskom obrazovanju, pokretanja mobilnosti osoblja i studenata, te promicanja znanstveno-istraživačke djelatnosti.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.