1 min. čitanja

POMOĆ DJEČJEM DOMU Humanitarni dani sporta u Opatiji

POMOĆ DJEČJEM DOMU Humanitarni dani sporta u Opatiji
Foto: FTMU / Facebook

OPATIJA - Studentski zbor Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu poziva na 'Humanitarne dane sporta FMTU' od 28. do 30. travnja u sklopu čega će biti organizirana natjecanja, edukacije i sportska druženja.

Unutar ovog vremenskog razdoblja održati će se 3 zasebna događaja od kojih su dva događaja ekipna natjecanja u futsalu i košarci te treći događaj koji se odnosi na provođenje sportskog kviza.

Manifestacija ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za Dječji dom Ivana Brlić-Mažuranić iz Lovrana, a u sklopu događaja bit će organizirana natjecanja, edukacije i druženja na raznim sportskim aktivnostima.

- Posebno nam je drago što ćemo imati čast ugostiti hrvatsku rukometnu reprezentaciju koja će se družiti s djecom i sudjelovati u natjecanju u futsalu - priopćili su iz Studentskog zbora Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Smatraju, naime, da je njihovo sudjelovanje u ovom humanitarnom događaju od velike važnosti jer će pružiti podršku postavljenim ciljevima i podići svijest o važnosti brige za mentalno i fizičko zdravlje kroz sport i igru.

- Cilj projekta je napraviti natjecanja, edukacije i druženja na raznim sportskim aktivnostima. Želimo postići elemente vezane uz mentalno i fizičko zdravlje, interaktivan i edukativna sadržaj, netwroking i zabavu. Dodatni cilj je skupiti novčane prihode te ih darovati nekoj humanitarnoj udruzi te ostvariti bolju i pravednu budućnost za sve - navode u priopćenju.

B.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.