2 min. čitanja

Polumaraton Maslenica 2023 - Da se ne zaboravi, očekuje se nastup 140 atletičara iz svih dijelova Hrvatske

Polumaraton Maslenica 2023 - Da se ne zaboravi, očekuje se nastup 140 atletičara iz svih dijelova Hrvatske
Foto: Zrinka Ivković

MASLENICA - U nedjelju 22. siječnja povodom tridesete obljetnice Vojno-redarstvene akcije Maslenica održat će se tradicionalni 19. Polumaraton Maslenica 2023 - Da se ne zaboravi.

Polumaraton dužine 21.1 kilometar trči se certificiranom stazom Maslenica - Posedarje - Podgradina - Novigrad u organizaciji Atletskog kluba Sveti Ante Poličnik i Atletskog saveza Zadarske županije te uz pokroviteljstvo Zadarske županije.

Start utrke je zakazan za 12 sati s Masleničkog mosta, a cilj je u Novigradu kod caffe bara Noškić. Trči se u muškoj i ženskoj konkurenciji s ukupno 12 starosnih kategorija od juniorki i juniora do atletičara starijih od 70 godina.

Po troje najbolje plasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojit će pehare, a po
troje najbržih u svakoj kategoriji medalje. Tri kluba s najvećim brojem sudionika također će biti nagrađene peharima kao i najmlađi i najstariji sudionik.

Svi prijavljeni trkači dobivaju finišersku medalju, majicu, okrjepu i ručak te imaju osiguran prijevoz. Unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama očekuje se nastup 140 trkača koji dolaze iz Zadra, Biograda, Matulja, Rijeke, Knina, Tomislavgrada, Gornje Gračenice, Karlovca, Splita, Bjelovara, Imotskog, Plitvica, Zagreba, Zaprešića, Opatije, Gospića, Šibenika, Malog Lošinja, Širokog Brijega, Makarske, Ljubuškog, Velike Gorice, Sv. Filipa i Jakova, Vrbovca, Ogulina, s Cresa... Trčat će individualci, rekreativci, profesionalci, vojnici, vatrogasci, policajci, umirovljenici...

Svi će biti tu - da se ne zaboravi, poručuju iz Atletskog kluba Sveti Ante Poličnik i Atletskog saveza Zadarske županije.

Branko Tabak

PROČITAJTE JOŠ:

Polumaraton Maslenica 2023 - Da se ne zaboravi, očekuje se nastup 140 atletičara iz svih dijelova Hrvatske
U nedjelju 22. siječnja povodom tridesete obljetnice Vojno-redarstvene akcije Maslenica održat će se tradicionalni 19. Polumaraton Maslenica 2023 - Da se ne zaboravi. Polumaraton dužine 21.1 kilometar trči se certificiranom stazom Maslenica - Posedarje - Podgradina - Novigrad u organiza…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.