2 min. čitanja

Policija: “Žene su zatečene na plaži, nema elemenata prekršaja ni kaznene prijave”

Policija: “Žene su zatečene na plaži, nema elemenata prekršaja ni kaznene prijave”
Foto: Facebook

DRVENIK VELI – O incidentu koji se jučer dogodio na javnoj plaži na Drveniku Velom, stiglo je priopćenje policije, koje prenosimo u cijelosti:

“U utorak, 22. lipnja oko 14:30 sati zatražen je dolazak policije jer su  na Drveniku Velikom dvije nepoznate ženske osobe ušle u zatvoreno  dvorište i ne žele izaći van. Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi krenuli službenim plovilom na mjesto događaja.  Na stjenovitoj plaži  oko 100 metara  od kuće za odmor zatekli su dvije ženske osobe s kojima su obavili razgovor. Prikupljene su informacije o događaju i pregledana je sačinjena snimka.

Utvrđeno je kako u događaju nema elemenata prekršaja, niti kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti i nije bilo potrebe za daljnjim postupanjem policije. Ukoliko osobe smatraju da su u ovom događaju oštećene kaznenim djelom protiv ugleda i časti, a koja djela se progone privatnom tužbom, policija će postupiti sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima.

O navedenom događaju ćemo izvijestiti Lučku kapetaniju i Državni inspektorat”, izvijestila je PU Splitsko-dalmatinska.

I za kraj napomena svakome tko se nađe u sličnoj situaciji:

Šest metara od crte mora prema kopnu je pomorsko dobro i ono je opće dobro. To nije čak ni javno dobro, tu nema vlasništva. Drage čitateljice i čitatelji, domaći i gosti, apsolutno se imate pravo kupati gdje god želite na Jadranu! Nitko vas ne može, niti smije potjerati! Ako to i naprave, pozovite policiju i državne inspekcije koje su dužne uzurpatore kazniti sukladno hrvatskim zakonima koji im ne daju za pravo.

Više o incidentu, pročitajte u donjim člancima, a video možete pogledati u nastavku, ali uz upozorenje! Zbog učestalih psovki i neprikladnog riječnika, video nije namijenjen mlađim čitateljima.

PROČITAJTE JOŠ:

Vlasnik parcele na Drveniku nakon incidenta: “To nisam ja na snimci, svatko se može kupati na plaži”
INCIDENT NA DRVENIKU Uzurpirali pomorsko dobro i urlalali na kupače: “Makni mi se s plaže, je*at ću ti majku”
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.