1 min. čitanja

Policajka u Puli spasila dijete iz BMW-a

Policajka u Puli spasila dijete iz BMW-a
Foto: Pixabay

PULA – Policijska službenica uspjela je otvoriti vrata tako da je provukla ruku kroz prozor koji je bio djelomično otvoren te je izvadila dijete iz vozila. Policija je oko 14 sati zaprimila dojavu građana da se u vozilu BMW, riječke registracijske oznake, u Marulićevoj ulici u Puli nalazi dijete.

Na mjesto događaja upućena je odmah najbliža policijska ophodnja te je policijska službenica uspjela otvoriti vrata tako da je provukla ruku kroz prozor koji je bio djelomično otvoren te je izvadila dijete iz vozila.

Policijski službenici pozvali su hitnu medicinsku pomoć te je dijete prevezeno u pulsku bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć, s obzirom da je neko vrijeme provelo u vozilu te je u trenutku kada ga je policijska službenica pronašla bilo vidno uplakano, znojno i povišene temperature.

Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja te će nad 28-godišnjom državljankom Sjeverne Makedonije provesti kriminalističko istraživanje.

Policijska uprava istarska upozorava građane da ne ostavljaju djecu samu u vozilima jer posljedice mogu biti smrt djeteta ili teško narušeno zdravlje.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

NEMARNI ILI UMORNI? Kakvi to roditelji ostavljaju djecu u vrućim automobilima?
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.