3 min. čitanja

PLEMENITI RIBAFISH Dobili smo neke novce od projekta RokOtok, pa bi izgradili kuću za djecu u Petrinji

PLEMENITI RIBAFISH Dobili smo neke novce od projekta RokOtok, pa bi izgradili kuću za djecu u Petrinji
Foto: Ribafish / Morski HR

O Domagoju Jakopoviću Ribafishu vjerojatno znate puno, pa i da je plemenit čovjek. Nakon što je ispunio obećanje i otplivao do 50 naseljenih otoka na Jadranu, u spomen na tragično preminulog sina, svoj život je na sebi svojstven način poklonio radosti druge djece. Riba ne bi bio riba da ne smišlja i još nešto, pa dok radi na drugim projektima, odlučio je novac od ovog koji je završio, pokloniti - naravno, djeci.  

- Turska je vlada obećala stradalima od potresa napraviti kuće u godinu dana. Naša je u tri godine promijenila par ministara, sebi kupila nove aute, putovali u Katar, a djeca na Baniji i dalje žive u kontejnerima.

Kako je naša udruga #RokOtok nenadano dobila neke novce od sponzora s dvije godine zakašnjenja, tako smo odlučili darovati taj novac Društvu "Naša djeca" Petrinja kako bi sagradili kuću za klince u kojoj će se oni moći igrati, zabavljati i educirati tijekom cijele godine.

Nadamo se da će se kuća s naših 3.000 Eura početi što prije graditi, ali ako imate viška novca, pomozite i vi, i uplatite nešto. Hvala vam na tome - kazao je Ribafish.

Budite i vi dobra vila ili vilenjak i pomozite ovu plemenitu akciju. Svoje donacije uplatite na račun koji se koristi isključivo za potrebe izgradnje:

HR78 2340 0091 5111 2923 3
SWIFT: PBZGHR2X

D.G.

RIBAFISH ISPUNIO OBEĆANJE Otplivao do svih 50 naseljenih otoka
U zagrebačkom Vintage Industrial Pubu održana je press konferencija povodom završetka treće faze plivanja projekta #RokOtok do svih 50 hrvatskih naseljenih otoka. Okupljene uzvanike i novinare ovog je petka u popularnom zagrebačkom Vintage klubu ispred Udruge RokOtok pozdravio predsjednik…
Ribafish intimno o RokOtoku: “Spojiti sve otoke i djeci pokazati život bez ekrana moja je životna misija” | | Morski HR
Kad je započinjao svoj plemeniti cilj, Domagoj Jakopović Ribafish vjerojatno nije ni sanjao da će postati Ponos Hrvatske, Lokalni heroj i čovjek koji će iz ruku ministra mora dobiti nagradu za
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.