2 min. čitanja

PERSHING 8X Pobjednik prestižne nagrade Motor Boat Awards 2021.

PERSHING 8X Pobjednik prestižne nagrade Motor Boat Awards 2021.
Foto: Pershing Yacht / Promo

Inovativni dizajn uparen s pionirskom estetikom i najsuvremenijom tehnologijom uvijek su pobjednički faktori, što rezultira ne samo komercijalnim uspjehom izvanrednih brodova, već i entuzijastičnom zahvalnošću stručnjaka za jahte. Na prestižnoj nagradi „Motor Boat Awards 2021“, panel stručnjaka je na osnovu njegovih inovativnih karakteristika, tehničkih parametara i stila, jednoglasno Pershing ocijenio najboljom jahtom.

Na virtualnoj ceremoniji dodjele nagrada, Pershing 8X je trijumfirao u kategoriji „Prilagođene jahte“, na osnovu preciznih testova performansi i maritimnih sposobnosti.

Foto: Youtube / Screenshot

Dug 25,55 metara (oko 83 stope) i širok 5,86 metara (oko 19 stopa), Pershing 8X je rezultat suradnje između Fulvio De Simoni-a i Odbora za strategiju proizvoda Ferretti Grupe.

Izgrađen od karbonskih vlakana da bi bio lakši, brži i s manjom potrošnjom, Pershing 8X ima elegantne, sportske linije, podvučene klasičnim Pershingovim karakteristikama poput impresivnih bočnih krila i aerodinamičnog profila sunčališta. Rezultat je sport-fly jahta koja objedinjuje najviše standarde kvalitete i inovativnosti.

Foto: Youtube / Screenshot

Udobnost na brodu je izvanredna, i to ne samo zbog mnogih prednosti koje nudi sistem koji integrira upravljački pogon sa sistemima za manevriranje, navigaciju i nadzor.

Foto: Youtube / Screenshot

S ovim modelom, upravljanje Pershingom čak i pri velikoj brzini je zabavno i uzbudljivo iskustvo.

Motor Boat Award organiziraju Motor Boat & Yachting, a pobjednički brodovi se ocjenjuju isključivo na osnovu njihova dizajna, mogućnosti i performansi.

Sponzorirani sadržaj

U suradnji s magazinom Nautika Present

PROČITAJTE JOŠ:

Koncept jahte u obliku labuda vrijedan pola milijarde dolara
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.