1 min. čitanja

Ovo su rezultati natječaja za plivarice tunolovke!

Ovo su rezultati natječaja za plivarice tunolovke!
Foto: Despositphotos

Ministarstvo poljoprivrede pokrenulo je postupak provedbe Javnog natječaja za dodjelu dijela državne kvote za ribolov plavoperajne tune na koji su ukupno pristigle samo dvije ponude.

Državna kvota dodjeljuje se najboljim ponuditeljima u pojedinačnoj količini od 50 tona. Sukladno rezultatima natječaja, oba ponuditelja, MAPA d.o.o. i NAVA d.o.o. udovoljavaju nastavku procedure za dodjelu dijela državne kvote.Prema točki 3.8. Natječaja, u slučaju da Ministarstvo ne zaprimi tri prihvatljive ponude ili se iscrpi lista rangiranih ponuditelja primjenom točke 7.1. Natječaja, nedodijeljeni paket/i se dodijeljuju najbolje rangiranom ponuditelju koji je u svojoj prijavi na natječaj odabrao da prihvaća nedodijeljeni paket/e.

Uvidom u pristigle ponude utvrđeno je da su oba ponuditelja u prijavi na natječaj odabrala da prihvaćaju sve nedodijeljene pakete (maksimalno dva paketa) te se u skladu s točkom 3.8. nedodijeljenih 50 tona dodjeljuju ponuditelju MAPA d.o.o., kao nabolje rangiranom ponuditelju.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljen je natječaj za plivarice tunolovke
U Narodnim novinama broj 39/2024 objavljen je Javni natječaj za dodjelu dijela državne kvote za ribolov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) okružujućom mrežom plivaricom tunolovkom u 2024. godini. Državna kvota dodjeljuje se najboljim ponuditeljima u pojedinačnim paketima od 50 tona (osnovni paket). Prihvatljivi ponuditelji su vlasnici plovila koja u povlastici
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.