1 min. čitanja

Otvorene prijave za školu jedrenja u Pločama – Luka Ploče sufinancira članarinu za sve polaznike

Otvorene prijave za školu jedrenja u Pločama – Luka Ploče sufinancira članarinu za sve polaznike
Foto: Ploce Sailing

PLOČE – U Pločama uskoro počinje škola jedrenja, namijenjena svim uzrastima, a osobito djeci. Otvorene su prijave, a Luka Ploče sufinancirat će dio članarine za sve polaznike.

Škola će se održavati jednom tjedno po 3 sata većinom u prijepodnevnim satima, no mogući su i drugi termini ovisno o vremenskim uvjetima i planu treninga za pojedini tjedan. Polaznicima će biti dostupni uzgonski pojasevi, a zbog izbjegavanja straha od pada u more svi polaznici obavezno moraju znati plivati što će se provjeravati na prvom treningu.

Na treninge obavezno ponijeti vodu za piće, majicu, kapu, kupaći i ručnik, a poželjno je namazati kožu kremom za sunčanje.

Škola se održava na jedrilicama Beneteau First 18, malim brzim jedrilicama koje svojim moćnim modernim oblikom trupa i balastnom kobilicom osiguravaju upravljivu, uzbudljivu i zabavnu platformu za svakoga – od početnika, obiteljskih posada do natjecatelja i olimpijskih jedriličara. Ovogodišnja novost u školi jedrenja je „LeeLoo“ školsko – regatna jedrilica, s kojom će se povremeno ići na duže izlete.

Iz Grupe Luka Ploče su priopćili kako će ove godine svim polaznicima sufinancirati polovicu mjesečne članarine za školu jedrenja koja iznosi 500 kuna. Škola jedrenja počinje 27. lipnja, a prijave se primaju na email info@plocesailing.com. Više infomacija potražite na Facebook stranici.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.