1 min. čitanja

Otvorene prijave za nastup na 2. Plivačkom maratonu Vinišće

Otvorene prijave za nastup na 2. Plivačkom maratonu Vinišće
Foto: KDP Split

U tijeku su prijave za drugi po redu Plivački maraton Vinišće koji će se održati 22. lipnja. Natjecatelji mogu birati između dvije utrke – one na 1500 te utrke na 3 000 metara.

Riječ je o rekreativnim utrkama koje su uvrštene u kalendar Hrvatskog saveza daljinskog plivanja. Na natjecanju mogu sudjelovati članovi športskih klubova i rekreativci iz Hrvatske i inozemstva, a osobe mlađe od 18 godina mogu nastupati jedino uz potpisanu Izjavu roditelja/staratelja kojom se dopušta sudjelovanje maloljetnog natjecatelja na utrci. Žene i muškarci nastupaju istovremeno, ali se rezultati ocjenjuju odvojeno.

Prijave se primaju putem online obrasca koji se nalazi na OVOJ poveznici, a prijaviti se možete najkasnije do 20. lipnja do 20 sati. Putem obrazaca prijavljuju se samo oni natjecatelji koji nisu registrirani pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja i koji će nastupiti u rekreativnim utrkama “Plivanje za sve 3000 m” te “Plivanje za sve 1500 m”.

Startna lista natjecatelja prijavljenih putem Obrasca biti će objavljena 21. lipnja u 21 sat. Eventualne prijave na sam dan natjecanja bit će moguće, no organizatori mole sve potencijalne sudionike maratona da to ipak učine ranije kako bi se izbjegle gužve prilikom registracije natjecatelja.

Kao i prošle godine, i ove godine je omogućen prijevoz natjecatelja iz Splita do Vinišća. Broj mjesta je ograničen na 50 i popunjavat će se prema redu prijave. Prijave za prijevoz obavljat će se nakon što se otvore i prijave za natjecatelje registrirane pri HSDP-u.

K.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Plivači splitskih klubova pokorili maraton u Vinišću
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.