1 min. čitanja

Otvorene online prijave za Hrvatsku turističku nagradu 2021.

Otvorene online prijave za Hrvatsku turističku nagradu 2021.
Foto: Jurica Gašpar

U povodu manifestacije Dani hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika koji će se ove godine održati u Župi dubrovačkoj 28. i 29. listopada, Hrvatska turistička zajednica otvorila je online prijave za Hrvatsku turističku nagradu 2021.

Riječ je o Godišnjoj nagradi „Anton Štifanić“ i Nagradi za životno djelo, a prijave su otvorene i za nagradu „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“.Dani hrvatskog turizma prošle godine nisu održani zbog pandemije.

– Cilj nagrađivanja je isticanje važnosti pojedinaca u turizmu, odnosno, isticanje najboljih djelatnika koji su, unatoč zahtjevnim okolnostima, neizvjesnostima i izazovima uzrokovanih globalnom pandemijom, svojim radom značajno doprinijeli uspješnoj turističkoj godini kojoj danas svjedočimo“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

U fokusu ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma je radna snaga, odnosno turistički djelatnici koji su vrijedno iznijeli do kraja još jednu ljetnu sezonu.

– U ovim izazovnim okolnostima turistički djelatnici, kao i policajci, vatrogasci, prodavači i mnogi drugi koji doprinose pozitivnoj slici hrvatskog turizma pokazali su predanost, stručnost i inovativnost te je njihov doprinos percepciji Hrvatske kao poželjne turističke destinacije bio nemjerljiv. Ljudi u turizmu ostaju u fokusu svih naših aktivnosti kako bi Hrvatska zadržala prepoznatljivost kao zemlja gostoljubivih domaćina – istaknula je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Rok za podnošenje kandidatura je 1. listopada 2021., što se obavlja isključivo putem online
prijavnica dostupnih na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice. Više informacija o prijavama moguće je dobiti isključivo putem elektroničke pošte nagrade@htz.hr.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.