3 min. čitanja

Otvorena godišnja izložba krčkog dječjeg vrtića inspirirana proljećem

Otvorena godišnja izložba krčkog dječjeg vrtića inspirirana proljećem
Foto: Unsplash / Ilustracija

KRK - U Galeriji Decumanus u Krku, između 3. i 23. ožujka može se razgledati tradicionalna izložba polaznika Dječjeg vrtića Katarina Frankopan iz svih otočnih podružnica. Izložba je motivirana proljećem.

U Galeriji Decumanus, u organizaciji Centra za kulturu Grada Krka, između 3. i 23. ožujka 2023. može se razgledati tradicionalna izložba koju inače svake godine priređuju polaznici Dječjeg vrtića Katarina Frankopan iz svih otočnih podružnica, ovog puta, posve primjereno, motivirana temom proljeća.

Ovogodišnji, izuzetno šaren i razigran postav, koji je nastao kao rezultat mnogobrojnih aktivnosti vrtićara iz Krka, Omišlja, Njivica, Malinske, Polja, Vrha, Baške, Vrbnika i Punta, otkriva radove nastale u raznim likovnim tehnikama - crteže, grafike, slike, skulpture i instalacije, prenosi Otok Krk.

Svi posjetitelji izložbe, stoga, pogledom na postav mogu uvidjeti kako se kreativnost i poriv za stvaralaštvom razvijaju i njeguju u ranoj i predškolskoj dobi.

Izložba Proljeće svim zainteresiranim posjetiteljima bit će na raspolaganju svakim radnim danom od 10 do 12 te od 18 do 20 sati ili uz prethodnu najavu organizatoru Centru za kulturu Grada Krka, telefonom na 051 220 041 ili mailom na kultura@gradkrk.net.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Mađarski par za svoj dom odabrao Krk
Mnogi mladi u potrazi za boljim životom napuštaju zemlju, no ima i onih koji u Hrvatsku dolaze živjeti. Prije sedam godina jedan je mađarski par za svoj dom odabrao Krk. Kažu - nisu požalili. Mađar Sandor Olah na Krku vodi turističku agenciju i bavi se iznajmljivanjem. - Vidjeli
Škola za pastire
U Italiji počinje besplatna škola za pastire, no Hrvati mogu zanat istesati i u domovini. Kada bi za tim postojao interes.. U Italiji uskoro počinje prva škola za pastire. Kako ošišati ovce, kako se prema njima ponašati, sve će to polaznici naučiti potpuno besplatno jer školu u Apeninima
Vatrogasno vozilo ‘Bura’ spašava ljudske živote
Dva života spašena su 26. veljače kada su vatrogasci specijalnim vozilom ‘Bura’ prevezli pacijente s otoka Krka na kopno u vrijeme kada je promet mostom bio obustavljen zbog olujne bure. Vatrogasci DVD-a Njivice ovim specijalnim vozilom već su spašavali živote otočana u vrijeme ‘marčane bure’…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.