1 min. čitanja

OSTALO SAMO ZGARIŠTE Na Braču izgorjela životinjska farma

OSTALO SAMO ZGARIŠTE Na Braču izgorjela životinjska farma
Foto: Vatrogasci Supetar

SUPETAR – Supetarski vatrogasci su u nedjelju oko 17.10 sati preko Centra 112 zaprimili dojavu o požaru na životinjskoj farmi iznad uvale Trstena. Odmah po dojavi na teren izlazi DVD Supetar i zatražen je angažman okolnih društava. O požaru je obavještena policija, Županijski vatrogasni operativni centar Split i veterinarska služba.

Po dolasku na mjesto intervencije, vatrogasci su zatekli požar kompleksa životinjske farme. Jedan dio objekata je izgorio sa još neutvrđenim brojem životinja. Cilj vatrogasaca je bio evakuacija preostalih životinja, gašenje objekata zahvaćenih požarom i osiguranje objekata koji nisu zahvaćeni požarom, te sprječavanje širenja požara na obližnju šumu.

Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je 30 vatrogasaca s 13 vatrogasnih vozila iz DVD-a Supetar, Milna, Pučišća, Bol i Selca te dislokacija Brač (iz Vatrogasne zajednice grada Zagreb).

Požar je lokaliziran u 18:30 sati nakon čega je nastavljeno sa saniranjem požarišta i zbrinjavanjem životinja.Vatrogasci ostaju do daljnjeg na požarištu.

Foto: Vatrogasci Supetar

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.