1 min. čitanja

Oglasio se MORH: "Ophodni brod Omiš je na redovnom održavanju!"

Oglasio se MORH: "Ophodni brod Omiš je na redovnom održavanju!"
Foto: MORH

Ministarstvo obrane reagiralo je na članak Slobodne Dalmacije, a kojeg je s njhovog portala Šibenski prenio i Morski HR.

U članku pod naslovom „Novi ophodni brod Omiš nije bio na važnoj pomorskoj vježbi - Pronašli ga u šibenskom remontu!“, koji je objavljen na portalu Morski.hr u nedjelju 11. rujna 2022. godine, objavljene su netočne informacije iz kojih se mogu izvući pogrešni zaključci te molimo ispravak navedenog teksta sukladno Zakonu o medijima.

Sudjelovanje OOB-31 Omiš u vježbi COASTEX 22 nije bilo predviđeno zbog planiranog redovnog godišnjeg održavanja. Naime, brod Omiš se od 30. lipnja 2022. nalazi u šibenskom brodogradilištu Iskra d.o.o. sukladno godišnjem planu održavanja brodova, a ne zbog prodora mora, oštećenja i kvarova što autor teksta navodi i time javnosti daje netočne informacije, prenose iz MORH-a.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Novi ophodni brod Omiš nije bio na važnoj pomorskoj vježbi - Pronašli ga u šibenskom remontu!
ŠIBENIK - Neki dan je bila velika fešta: u Bračkom kanalu održana je pomorska vježba “COASTEX 22” u kojoj su sudjelovali brojni brodovi, strani i naši. Sve u sklopu tzv. “13. Plenarne konferencije Foruma europskih obalnih straža (ECGFF)”. Pod predsjedanjem Obalne straže Republike Hrvatske. U hotelu…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.