2 min. čitanja

Održan 4. Booking Manager Summit o globalnoj charter industriji

Održan 4. Booking Manager Summit o globalnoj charter industriji
Foto: BMS

ZAGREB - Booking Manager Summit 2022, četvrtu godinu zaredom, nastavlja pridonositi, iznad svih očekivanja, formiranju najnovijih perspektiva u globalnoj charter industriji za 2023. godinu kao i u nadolazećim godinama.

Tjekom sva tri dana konferencije održane u Zagrebu, profesionalcima charter industrije koji su pristizali iz svih krajeva svijeta, bile su izlagane najbolje poslovne prakse i najnoviji globalni trendovi u svrhu unaprijeđivanja svih aspekata njihovog poslovanja.

Foto: BMS

Unaprijeđenje charter poslovanja je bilo ostvareno kroz prizmu primjenjivih znanja, koje su na svim pozornicama prenosili renomirani svjetski stručnjaci. Svi posjetitelji, kao i oni koji su sudjelovali virtualno, su bili u prilici učiti te ostvarivati interakcije sa svim predavačima u raznovrsnoj lepezi tema koja se protezala od prodaje, marketinga, i CRM-a (Customer Relationship Management-a) pa do organizacije i financija.

Važno je naglasiti da je usluga prijenosa uživo, kao i opcije postavljanja pitanja putem poruka u stvarnom vremenu, bile izuzetno bitne za sve sudionike koji su odabrali prisustvovali na daljinu, kako bi im se omogućila kvalitetna interakcija sa svim predavačima, ali i svim ostalim sudionicima.

Foto: BMS

Tijekom svakog dana konferecije dolazilo je do iznošenja inovativnih ideja i razmjene raznovrsnosti mišljenja svih sudionika prema svim relevantnim temama u području nautičkog turizma. Ta razmjena kulminirala je sa dva diskusijska panela, jednim namjenjenim charter agentima, dok je drugi panel bio namjenjena čarter operatorima.

U obje diskusije, mogla se osjetiti diverzificiranost u mišljenju kroz pristup, implementaciju i viziju budućnosti globalnog charter poslovanja. S druge strane, svaka večer ove konferencije donosila je posjetiteljima i predavačima mogućnost međusobnog povezivanja u ponešto ležernijem izdanju uz monoštvo zabave.

Foto: BMS

Sukladno ideji neformalnog druženja tjekom večeri, bio je pomno odabrani trenutak za održavanje proslave 20. godišnjice osnutka tvrtke MMK Systems d.o.o. Time je tvrtka koja je predvodnik sistemskih riješenja u svjetskoj charter industriji, imala veliko zadovljstvo podjeliti svoj koninuirani uspjeh i sva dugogodišnja postignuća sa stalnim suradnicima i partnerima, čime je okrunjen ovogodišnji Booking Manager Summit.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.