1 min. čitanja

Održan 2. Međunarodni plivački miting “PK Pula 2023.”

Održan 2. Međunarodni plivački miting “PK Pula 2023.”
Foto: Grad Pula

PULA - U organizaciji Plivačkog kluba Pula na gradskom bazenu "Dino Makovac" u Puli održan je 2. Međunarodni plivački miting “PK Pula 2023.”, namijenjen najmlađim plivačicama i plivačima koji tek kreću na put ispunjenja svojih sportskih ciljeva.

- Kroz ovakve događaje na jedan zabavan način, djecu učimo zdravim sportskim navikama, a sve kako bi ih motivirali i potaknuli na bavljenje sportom. Iskrene čestitke svim plivačima i trenerima, a posebno i veliko bravo našim najmlađima kojima je ovo prvo natjecanje. Želim vam dobre rezultate, pobjednicima unaprijed čestitam i proglašavam 2. Međunarodni plivački miting otvorenim - poručila je zamjenica pulskog gradonačelnika Ivona Močenić.

Foto: Grad Pula

Natjecanje 2. Međunarodni plivački miting “PK Pula 2023.”, uvršten je u kalendar Hrvatskog plivačkog saveza, a predviđen za kategorije mlađih kadeta i početnika. U mitingu je sudjelovalo preko 220 plivačica i plivača u dobi od 9 do 11 godina, dvanaest hrvatskih klubova iz Đakova, Siska, Zagreba, Rijeke te ostalih klubova iz Istarske županije.

A.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.