2 min. čitanja

Od danas prijave za Konverzacijski tečaj engleskog jezika Global Connections Zadar

Od danas prijave za Konverzacijski tečaj engleskog jezika Global Connections Zadar
Foto: Grad Zadar

ZADAR - Prijave su u ponedjeljak, 23. siječnja od 19:30 do 20:30, a cijena za semestar iznosi 50 eura. Tečajevi će trajati 15 tjedana i vodit će ih Brian Stout, odrastao u SAD-u.

U ponedjeljak 23. siječnja svi zainteresirani mogu se prijaviti na Konverzacijski tečaj engleskog jezika Global Connections Zadar putem prijave na QR koda na posteru ili osobnim dolaskom na adresu ulica Lovre Matačića (Put Nina 3), Zadar, od 19:30 do 20:30.

Grupni konverzacijski tečaj trajat će 15 tjedana. Plan je da se održava 1 sat tjedno kada će učenici moći vježbati svoj engleski jezik kroz razgovor dok se grupno razgovara o aktualnim događajima. Novosti možete pratiti OVDJE.

Tečajeve će voditi Brian Stout. Odrastao je u Minnesoti, SAD, studirao interkulturalne studije i stekao TEFL diplomu da predaje engleski kao strani jezik, a u Zadar se sa suprugom Debby i petero djece preselio prije pet godina.

Obitelj aktivno sudjeluje u društvenim aktivnostima u Zadru, vole upoznavati ljude, i kao što kažu, Zadar im je jednostavno prekrasan grad, klima, zrak i more. Brian je predavao konverzacijski engleski oko deset godina i u Skoplju u Makedoniji, te je stekao brojna iskustva u neformalnom i prijateljskom predavanju engleskog jezika.

Konverzacijski tečajevi engleskog jezika Global Connections Zadar održavat će se četvrtkom (može biti i drugi dani po dogovoru s polaznicima) od 18 do 19 sati i od 19:30 do 20:30 na adresi Lovre Matačića, Put Nina 3, u prostorima Baptističke crkve u Zadru koja im je ustupila svoj prostor.

Brian kroz tečajeve planira razgovarati o temama kao što su Svjetsko prvenstvo i sjajna hrvatska nogometna reprezentacija, međusobni odnosi, hrana i kuhanje, poslovi i životopis, život i kultura, svrha života, obitelj i razne druge teme.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadar izabran za domaćina svjetskog kongresa sportskog turizma
Drugo izdanje svjetskog kongresa sportskog turizma održat će se u Zadru koji je izabran radi bogate sportske tradicije i turističke ponude. Kongres je svakako prilika za bolje pozicioniranje Hrvatske u sportskom turizmu. Drugo izdanje svjetskog kongresa sportskog turizma održat će se 26. i…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.