2 min. čitanja

Tvrtka kojoj je Brodosplit isporučio brod, proglašena najboljom svjetskom kompanijom za ekspedicijska krstarenja u 2022.

Tvrtka kojoj je Brodosplit isporučio brod, proglašena najboljom svjetskom kompanijom za ekspedicijska krstarenja u 2022.
Foto: ©Rino Falvos, Oceanwide Expeditions - Brodosplitov brod 'Hondius'

Iz Brodosplita su, kako pišu, sa zadovoljstvom prenijeli informaciju da je Oceanwide Expeditions proglašena za najbolju svjetsku kompaniju za ekspedicijska krstarenja u 2022. godini.

Upravo isporukom broda za krstarenja polarnim područjima 'Hondius' za spomenutu tvrtku, Brodosplit se pozicionirao u tržišnu nišu gradnje Polar Expedition Cruise Vessels.

Na svojim je stranicama Oceanwide Expeditions također objavio ovu važnu vijest.

- Čast nam je objaviti da je Oceanwide Expeditions proglašen najboljom svjetskom tvrtkom za ekspedicijska krstarenja 2022. na drugoj godišnjoj dodjeli nagrada World Cruise Awards. Iako zahvaljujemo glasačima koji su omogućili ovu pobjedu, to je ustvari bio naporan rad naših kolega – vodiča, posade, ureda osoblje i putničke agencije, a sve to nam je pomoglo da dobijemo ovu prestižnu nagradu, promičući i usavršavajući istraživačke polarne ekspedicije po kojima smo poznati već više od četvrt stoljeća.

Kroz to vrijeme Oceanwide se proširio od skromnog unajmljivača samo jednog broda 'Spitsbergen' u vodećeg polar turoperatora. Sa svojom flotom koja još uvijek raste, počeo je nuditi putovanja Arktikom i Antarktikom koja su iz godine u godinu sve kvalitetnija, zelenija i raznovrsnija. Dok zahvaljujemo onima koji su doprinijeli ovoj nagradi, veselimo godinama kolje slijede - poručili su iz tvrtke Oceanwide Expeditions.

I.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Debeljakov pravni manevar nije uspio: Trgovački sud donio odluku o pokretanju stečajnog postupka u Brodosplitu
Splitski Sud je uvidom u Očevidnik neizvršenih osnova za plaćanje utvrdio kako su računi dužnika blokirani, i to za iznos od 61,2 milijuna kuna. Zadnji pravni manevar Tomislava Debeljaka kojim je pokušao izbjeći otvaranje stečaja nad matičnim društvom Brodosplita, nije uspio. Sudac Trgovačk…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.