1 min. čitanja

Nezavisna lista ujedinila SDP i HDZ – Gradonačelnica Komiže: “Koaliciju nismo potpisali”

KOMIŽA – Nezavisna lista nositeljice Mari Greget u Komiži ujedinila je SDP i HNS s HDZ-om koji su na konstituirajućoj sjednici izglasali predsjednika Gradskog vijeća i nezavisne vijećnike ostavili u oporbi, piše Večernji list.

Gradsko vijeće Komiže ima 9 vijećnika. Na izborima četiri mjesta osvojila je koalicija SDP-HNS, isto toliko i Nezavisna lista Mari Greget, a jedno, odlučujuće vijećničko mjesto dobio je HDZ, čiji je vijećnik Vicko Mardešić dao peti glas za Edu Bogdanovića iz HNS-a na mjestu predsjednika Gradskog vijeća Komiže.

Tonka Ivčević, SDP-ova gradonačelnica, na nedavnim izborima potvrdila je mandat još u prvom krugu.

– Koalicija između HDZ-a i SDP-a nije potpisana – kazala je za Morski HR gradonačelnica Komiže, te je pozvala na suradnju sve vijećnike uz poziv da su njena vrata uvijek otvorena za sve konstruktivne prijedloge i projekte.

– Čestitam svim novoizabranim vijećnicima na današnjoj prisezi uz posebne čestitke izabranom predsjedniku Gradskog vijeća Grada Komiže Edi Bogdanoviću i podpredsjedniku Ivici Vitaljiću. Nadam se dobroj suradnji sa svim vijećnicima uz poziv da su im moja vrata uvijek otvorena za sve konstruktivne prijedloge i projekte. Bilo bi mi drago da se svi uključe bez obzira na stranačke boje jer vođenje politike maloga grada svakako nisu podjele već zajednički rad za bolje sutra svih naših građana.
Čeka nas puno posla, puno je projekata otvoreno i samo zajedno možemo uspjeti! – poručila je nova-stara gradonačelnica Komiže na Facebooku.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.