1 min. čitanja

NERED U TOP UVALI Kupalište u dubrovačkoj uvali Lapad u raspadajućem stanju

NERED U TOP UVALI Kupalište u dubrovačkoj uvali Lapad u raspadajućem stanju
Foto: Dubrovački vjesnik/Čitatelj

Radi se o jednoj od top pet dubrovačkih kupališnih atrakcija pa je stoga nevjerojatno da se nalazi u ovakvom stanju.

Nered i zapušteno stanje kupališta u Uvali ovih dana su česta tema kritika domaće javnosti, a zamjerke su počele stizati i od inozemnih gostiju, javlja Dubrovački vjesnik.

- Kao stranac koji ima sreću da već 20 godina živi u Dubrovniku, pitao sam druge strance za njihov dojam o katastrofalnoj plaži Sunset u Lapadu. Jučer sam razgovarao s mnogima i šokirani su što je jedna od top pet atrakcija u Dubrovniku u takvom stanju - komentirao je Kieran Kelleher.

- Volim Dubrovnik, ali ove me plaže potpuno sram. I vjerujte mi, turisti su šokirani! Nema zahoda, nema prodavaonica hrane, a smeće posvuda. Čini se da je netko otišao u velikoj žurbi i uzeo pola inventara. Pozivam vas da vidite plaže u Albaniji, Crnoj Gori itd. Ovo ne bi tolerirali niti dopustili lokalne i županijske vlasti...ili lokalno stanovništvo. Mislim da sada u Dubrovniku nema ništa hitnije za rješavati prije nego izgubimo ugled. Milijuni su potrošeni na Batali, gdje dolazi 5 posto turista, a ovo ovako stoji - negodovao je ovaj zaljubljenik u Uvalu.

- Pronađimo svoj građanski ponos i duh zajednice i riješimo ovo. Isprika o nekim sudskim problemima nije prihvatljiva. Mogu se posvađati preko zime, tko je uzeo više novca. Sada se moramo fokusirati na goste našeg lijepog mjesta koje ne završava na Pilama - završio je Kelleher.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.