2 min. čitanja

Najljepše fotografije Hrvatske trenutno blistaju u Kini

Najljepše fotografije Hrvatske trenutno blistaju u Kini
Foto: HTZ

Izložba od 38 fotografija nalazi se u šangajskom Oriental Pearl Toweru, a Kinezi su nam dodijeli i jednu posebnu nagradu.

Unutar poznatog i frekventnog šangajskog Oriental Pearl Towera u tijeku je izložba prekrasnih fotografija Hrvatske na kojima je poseban naglasak stavljen na jedinstvene znamenitosti naše zemlje, UNESCO baštinu i očaravajuću prirodu. Riječ je o dijelovima ukupne hrvatske turističke ponude za kojima kineski turisti iskazuju najveći interes. Izložba sadrži 38 fotografija, a realizirana je od strane Predstavništva HTZ-a u Kini, koje je ovim povodom, za brojne posjetitelje, u istom prostoru održalo i nekoliko posebnih prezentacija hrvatske turističke ponude.

- Za ovu smo izložbu pripremili fotografije iz 10 hrvatskih turističkih klastera koje ujedno sadrže i detalje oko lokacija, ali i QR kodove za dodatnu promociju putem društvenih mreža. Fotografije su prikazane na LED ekranima te su izložene unutar donje kupole tornja u kojoj je fluktuacija posjetitelja vrlo velika. Naime, prema službenim podacima prosječan dnevni broj posjetitelja tornja je oko 50 tisuća osoba pa ova izložba predstavlja odličnu dodatnu promociju hrvatskog turizma na velikom i značajnom kineskom tržištu - izjavila je Franka Gulin, direktorica Predstavništva HTZ-a u Kini, naglasivši kako Hrvatska na kineskom tržištu zauzima poziciju atraktivne i Kinezima vrlo privlačne destinacije.

Foto: HTZ

A to potvrđuje i činjenica da je Hrvatska je od strane čitatelja popularnog kineskog izdanja časopisa Voyage nagrađena kao jedna od destinacija s najboljom ponudom kulturnog turizma.

U nadolazećem razdoblju na tržištu Kine bit će održane posebne poslovne prezentacije za najveće agencije u Pekingu, Šangaju, Guangzhou, Shenzhenu i Chongingu, a Hrvatska će biti predstavljena i na velikom turističkom sajmu ITB China koji će se održati sredinom svibnja također u Šangaju.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.