1 min. čitanja

Najavljeni 15. Hrvatski dani male brodogradnje i turizma – CROATIA NAUTIC SHOW

Najavljeni 15. Hrvatski dani male brodogradnje i turizma – CROATIA NAUTIC SHOW
Foto: HDMB

Ovogodišnje 15. jubilarno izdanje Hrvatskih dana male brodogradnje, na koje je i ove godine posjetiteljima tradicionalno ulaz besplatan, uz brojne organizacijske novosti, organizira domaćin Marina Kaštela.

Po povratku u svoj uobičajeni predpandemijski termin sredinom travnja, ova manifestacija okreće novu stranicu i otvara se u potpunosti prema internacionalnoj nautičkoj ponudi što i sam podnaslov CROATIA NAUTIC SHOW sugerira.

Usprkos istom, fokus manifestacije je i nadalje usmjeren ka doprinosu pojavnosti i promociji  udruga, ustanova, muzeja, kalafata, škverova i brodogradilišta koji njeguju hrvatsku tradicijsku maritimnu baštinu svih jadranskih županija.

Foto: HDMB

Idealan proljetni termin i novosti u organizaciji čine listu najavljenih izlagača većom i raznovrsnijom, čime će ponuda ovogodišnjeg izdanja biti primamljiva svim posjetiteljima. Bogata ponuda gumenih plovila, brodica i motonih jahti za odmor i rentu domaćih i stranih proizvođača;  nautičke, brodske, bazenske i SPA opreme, ali i električnih plovila, vozila, uz široku ponuda turističke i fun outdoor opreme zadovoljit će sve istančaniji i zahtjevniji ukus i potrebe kupaca kao i tvrtki nositelja turističke ponude.

U sklopu bogate ponude plovila u moru i na suhom od  5-21 metar dužine, njih 6 će se premijerno predstaviti hrvatskoj publici.

Hrvatski dani male brodogradnje / Croatia Nautic Show mjesto su skore ovogodišnje proljetne promocije i povoljne predsezonske kupnje potrebnih proizvoda za odmor, kao i  za nautičku te turističku ponudu i rentu.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.