2 min. čitanja

NAJAVLJEN RIJEKA BOAT SHOW - Održat će se od 5. do 8. listopada

NAJAVLJEN RIJEKA BOAT SHOW - Održat će se od 5. do 8. listopada
Foto: Press

RIJEKA - Tradicija od 1984. godine, vizija novih organizatora i izdašne investicije u riječku nautiku, najavljuju svijetlu budućnost najstarijeg sajma ove vrste u Hrvatskoj!

Na Gatu Karoline Riječke posjetitelje i ove godine očekuje izvanredna sajamska ponuda, hrvatske premijere plovila, atraktivni nautički brendovi, najnoviji proizvodi te sjajni izlagači. Organizatori su posebno motivirani postignućima proteklih godina. U 2022. godini, prostor Rijeka Boat Showa bio je popunjen i u potpunosti rasprodan! Ove godine, uz temeljitu reorganizaciju i povećanje izlagačkog kapaciteta te dodatna ulaganja u marketing, očekuje se još veći broj izlagača i posjetitelja.

Zbog brojnih zahtjeva, ovogodišnji Rijeka Boat Show trajat će čak 4 dana, a predviđa se da će Gatom prošetati oko 10.000 posjetitelja. Među gotovo stotinjak izlagača na sajmu, najavljeno je da će čak 6 plovila imati svoje hrvatske premijere, dakle po prvi će se put predstaviti u Hrvatskoj.

Recentna događanja u Rijeci i njezinoj okolici, posebno ona koja se tiču nautičke luke Porto Baroš i ulaganja stranih i domaćih tvrtki, otvaraju nove perspektive i prilike za Rijeka Boat Show. Sajam ima potencijal da postane još snažniji i prepoznatljiviji na regionalnoj razini, a Grad Rijeka da ponovno postane ono što je oduvijek i bio, "Prvo more" većem dijelu Europe.

Sve informacije možete pronaći na OVDJE, kao i na društvenim mrežama sajma.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.