1 min. čitanja

Na smotri Sveučilišta u Splitu sudjelovalo Hrvatsko vojno učilište “Dr. Franjo Tuđman”

Na smotri Sveučilišta u Splitu sudjelovalo Hrvatsko vojno učilište “Dr. Franjo Tuđman”
Foto: HVU

SPLIT - Na smotri su predstavljeni sveučilišni programi HVU-a i Sveučilišta u Zagrebu te sveučilišni program HVU-a i Sveučilišta u Splitu.

Hrvatsko vojno učilište “Dr. Franjo Tuđman” uspješno je sudjelovalo na Smotri Sveučilišta u Splitu gdje su predstavljeni sveučilišni programi HVU-a i Sveučilišta u Zagrebu (Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje) te sveučilišni program HVU-a i Sveučilišta u Splitu (Vojno pomorstvo).

Nastavnik pomorskih operacija na Katedri pomorskih operacija HVU-a “Dr. Franjo Tuđman” kkr Grgo Kero i kadetkinja Klara Frlan prezentirali su zainteresiranim maturantima sve vojne sveučilišne programe s posebnim naglaskom na studij Vojno pomorstvo. Zainteresirani maturanti imali su priliku razgovarati s kadetima Vojnog pomorstva te iz prve ruke saznati sve o životu i studiju kadeta te pitati nastavnike i kadete o svemu što ih interesira.

Kapetan korvete Grgo Kero prikazao je benefite Sveučilišnog studija Vojno pomorstvo smjer – Nautika i Vojno brodostrojarstvo.

Kadetkinja Klara Frlan istaknula je kako je kadetski dan određen i u skladu s vojnom stegom, ali se nađe vremena i za druženje i za slobodne aktivnosti, stoga je cjelokupno iskustvo studiranja nezaboravno.

A.N.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.