1 min. čitanja

Na šibensku rivu vraća se tradicionalna Biciklijada

Na šibensku rivu vraća se tradicionalna Biciklijada
Foto: Grad Šibenik

ŠIBENIK - Biciklistički klub Faust Vrančić u suradnji sa Zajednicom sportova grada Šibenika i Turističkom zajednicom grada Šibenika organizira šibensku Biciklijadu. Radi se o manifestaciji koja se tradicionalno organizirala prije pandemije te se od ove godine opet vraća u svom izvornom obliku.

Biciklijada je rekreativnog karaktera, a održat će se u subotu 3. lipnja 2023. godine. Okupljanje i prijava započinju od 10:30 sati, start je u 11:00 sati na šibenskoj rivi ispod katedrale sv. Jakova, a pravo sudjelovanja imaju sve generacije, od najmlađih do onih najstrarijih.

Nakon starta na rivi biciklijada će se kretati preko Obale Franje Tuđmana, Obalom Hrvatske mornarice, Vukovarskom ulicom, ulicom put Bioca preko Sv.Mare, Stjepana Radića, kratko zaustavljanje u Rasadniku i istim putem natrag prema plaži Banj.

Na plaži Banj je predviđen završetak utrke između 12:00 - 12:30 sati. Svi sudionici će imati priliku sudjelovati te osvojiti vrijedne lutrije koje su osigurali organizatori, a glavne nagrade su bicikli. Svi natjecatelji će dobiti posebne majice šibenskih boja sa simbolom šibenske biciklijade. Na Banju je predviđen zabavni program uz DJ te opuštanje u hrani i piću. Očekuje se sjajna atmosfera i pravi sportsko-zabavni ugođaj.

Iz BK Faust Vrančić pozivaju sve one koji mogu i žele, od djece do odraslih da sudjeluju u biciklijadi i na taj način pošalju poruku koliko je bitno rekreirati se te sudjelovati u sportskim aktivnostima. Također pozivaju i one koji nisu u mogućnosti sudjelovati na Biciklijadi da im se pridruže na Banju i da se svi zajedno podruže i zabave uz dobru hranu i glazbu koja će potrajati do popodnevnih sati.

A.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.