1 min. čitanja

Murterski pizza majstor putuje na SP u Napulj

Murterski pizza majstor putuje na SP u Napulj
Foto: Depositphotos/Pixabay

Do SP je Bartula Bašića put vodio kroz natjecanje u Pagu gdje je pokazao da je pravi pizza - virtuoz i da zaslužuje predstavljati Hrvatsku.

 Na spomenutom je natjecanju osvojio titulu najboljeg u kategoriji "Pizza Classica", pa s još dva pizza majstora putuje u domovinu pizze pokazati što zna i umije!

- Bile su dvije kategorije: STG i Pizza classica. Pizza classica, ona vam je umjetnička pizza, imate slobodu, vi možete stavljati na pizzu što želite, možete kombinirati drugačije sastojke, tijesto - rekao je Bartul Bašić iz Murtera za HRT

Za Svjetsko je prvestvo kaže spreman, ideju ima, ali za sada je čuva kao strogu tajnu!

- Tajna dobre pizze je strast. Pizza nije predmet kojem vi stavite nadjev i bacite u peć. Pizza je živi organizam. A o pizzi se uči cijeli život - zaključuje Bartul kojem želimo sve najbolje na SP - u u Napulju!

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2025 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.