1 min. čitanja

Mrdujska regata prilagodila se i charter posadama uz posebne nagrade najbržima

Mrdujska regata prilagodila se i charter posadama uz posebne nagrade najbržima
Foto: JK Labud

SPLIT – Vlasnike charter kompanija koje imaju svoje flote u arhipelagu, a posebno u marinama u Splitu, Milni, Kaštelima i Trogiru sigurno će zainteresirati ova informacija. Organizacijski odbor je za ovogodišnju 90. Mrdujsku regatu, kreirao posebnu skupinu prijava pod nazivom „Charter“.

Posebnost svih prijavljenih u ovoj skupini, što je njihov cilj na otočiću Mrduji, a kako bi svi oni koji nastavljaju sa svojim nautičkim odmorom na Jadranu, mogli bez povratka u Split nastaviti prema otocima srednje Dalmacije ili drugim, planom svog odmora određenim destinacijama.

Posebna zanimljivost je što će prve tri od jedrilica prijavljenih u ovu skupinu, odmah po polasku kroz cilj preuzeti i svoj pokal, koji će im do plovila donijeti predstavnik regatnog odbora „Mrduje“ na službenom gumenjaku.

Prijave mogu vršiti isključivo charter tvrtke čiji su brodovi u ime svojih klijenata, a sam postupak prijave će biti maksimalno pojednostavljen.

Prijave se već sada mogu vršiti on-line putem.

Start za sve sudionike 90. Mrdujske regate – Festivala jedrenja u Splitu je 02.listopada 2021. u 11 sati , rezervni dan je nedjelja, 03.listopada 2021.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.