3 min. čitanja

More mogućnosti na sajmu Nautika

More mogućnosti na sajmu Nautika
Foto: PROMO

Sajam Nautike, najposjećeniji i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom će 31. izdanju predstaviti ljubiteljima nautike brojna nova plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača. 

Od 14. do 18. veljače 2024. godine sva pažnja nautičkog svijeta u zemlji i regiji bit će usmjerena na jedini kontinentalni nautički sajam u Hrvatskoj. U svom tradicionalnom terminu, netom prije nove nautičke sezone, mjesto je na kojem se u dinamičnom okruženju stvaraju nove suradnje, učvršćuju stare te razmjenjuju ideje i iskustva.

Prepoznat je po svojoj raznovrsnoj nautičkoj ponudi što Nautiku u odnosu na druge čini sajmom s najpotpunijom nautičkom ponudom. Zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mjestu nudi sve; od B2B susreta do zanimljivosti za široku publiku. 

Hrvatski brodograditelji predstavit će se zahtjevnom nautičkom tržištu svojom najjačom postavom kao i premijerama. Uz odličnu domaću ponudu na Nautici će nastupiti i najpoznatiji svjetski proizvođači plovila.

Očekuje vas vrhunska ponuda jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi, promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije, prekrasni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu. 

Pripremljen je i aktualan stručni program, a izdvajamo konferenciju „Edukacija skipera i sigurnost plovidbe na Jadranu“, panel zanimljivog naslova „She & Sea - žene u nautici -“ te networking događanje na kojem će se prezentirati „Mogućnosti za mlade u nautičkoj industriji“. 

Očekuje vas marina u srcu Zagreba, događaj na kojem se spajaju hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo uprizoreni u elegantne brodice koje oduševljavaju posjetitelje i buduće nautičare. Svoje usluge ponudit će mnogobrojne hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta te agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.

Interes za sajam pokazuje i brojka od 25 tisuća posjetitelja koji svake godine razgledaju sajam, a i ove najsretnije posjetitelje očekuju vrijedne nagrade. Za sve ostale informacije pratite www.zv.hr i društvene mreže Zagrebačkog velesajma.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.